A 2005-ös Megasztárban lett ismert: Szabó Eszter ma így néz ki
Szabó Eszter fantasztikusan néz ki friss fotóin.

szabo-eszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár volt hazánk egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora a 2000-es években. Rengeteg énekes köszönheti a műsornak a sikerét: Tóth Vera, Gáspár Laci, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Puskás Peti, Tóth Gabi, Radics Gigi, Kállay-Saunders András és még sokan mások.

A hat évadot megélt műsorban számos színes karakter és csodás hangú énekes bizonyíthatta be, mennyire tehetséges. Közéjük tartozott Szabó Eszter is, aki a harmadik évadban tűnt fel. A válogatókat 2005-ben kezdték sugározni, a döntőt 2006. május 20-án vetítették. Az énekesnő a negyedik helyezett lett.

Szabó Eszter a Megasztárban és ma

Szabó Eszter a műsor alatt színes és különleges kalapokban lépett a színpadra, ez a kiegészítő a védjegyévé vált. A 2006-ban megjelent A Rock 'n' Roll Én Vagyok! című debütáló albumának borítóján is kalapban szerepelt. Az elmúlt 16 évben sokat változott, a 39 esztendős, egykori megasztáros gyönyörű a friss szelfijén.

szabó-eszti
Fotó: TV2/Megasztár, Cool.sajtoklub.tv, Szabó Eszter

Új szemüvege van rajta, amit csak akkor visel, ha számítógép előtt ül. Máskor nem indokolt a használata, amit picit sajnál is, mert nagyon imádja hordani - árulta el a Feminának.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnő a Megasztárban ismerte meg gyermekei édesapját, Kontor Tamást. Már a műsor ideje alatt várandós lett első gyermekükkel, Edvin 2006 decemberében jött a világra, kisebbik fiuk, Armand 2008 márciusában született meg. Kilenc év együttlét után szakítottak.

A Megasztár utáni első évek az énekesi karrierje szempontjából elég sűrűn teltek: párjával rendszeresen jártak koncertezni, emellett három albumot adott ki három év alatt, az utolsó 2009-ben jelent meg Colorpop címmel. 

Az éneklés napjainkban is az élete része, azonban más területek is vonzották, jelenleg a Dívány magazin egyik szerzője, recepteket ír oda.

A rádiózás sem áll tőle távol, 2020 óta a Spirit FM-en sűrűn hallhatják a hallgatók karakteres hangját, az Önkényes Mérvadó című véleményformáló és véleményütköztető műsorban szokott harmadik beszélgetőtársként jelen lenni Puzsér Róbert és Horváth Oszkár oldalán - ide kattintva belehallgathatsz az egyik közös adásukba. A témák változatosak, hol bulvárkritikával, máskor aktuálpolitikai és közéleti témákkal, vagy éppen a magyar néplélekben gyökerező szokásokkal foglalkoznak.

Kováts Vera, a 2011-es X-Faktor énekesnője

Az X-Faktor második évadában a mindössze 16 éves, bájos Kováts Vera szépségével és gyönyörű hangjával már a válogatón levette a lábukról a mentorokat. Végül Nagy Feró mentoráltjaként jutott be az élő show-ba, ahol az ötödik helyen végzett. 

Cover-fotó: MTI/Nándorfi Máté

Ezt is szeretjük