Danics Dóra volt a 2013-as X-Faktor győztese: azóta sokat változott az énekesnő élete

Danics Dórát tavaly több veszteség érte, amik elől a zenébe menekült.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Danics Dóra 2012-ben, az X-Faktor harmadik évadában a Mentorok Házáig jutott, de nem adta fel az álmait, a következő évben is jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, amit aztán meg is nyert, ő lett a magyar széria első női győztese.

A tavalyi év a világjárvány kitörése miatt az énekesnő számára is nehéz volt, több veszteség is érte, amikről a Fókuszban mesélt. 

Danics Dóra élete sokat változott

- Egy pillanatra megörültem, hogy végre egy kis nyugi van, egy kicsit pihenek, aztán elkezdtem aggódni, hogy jó, de akkor miből fogok élni... Az is nagyon nehéz volt, hogy az édesapám Németországban él, és nem tudott hazajönni, nem tudtunk találkozni, mert nem tudta volna végezni a munkáját, ha hazajön, és újra karanténba kerül. Nem karácsonyoztunk együtt, csak idén májusban találkoztunk a születésnapomon - mondta az RTL Klub műsorában. 

danics-dora-2021
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 35 éves sztár 2020-ban elveszítette a nagyapját és a kutyáját is. Egyiknek sem volt köze a koronavírushoz, de abban az időszakban történt, így a két haláleset még inkább megviselte.  

- Ezek olyan dolgok, amiket nehéz feldolgozni, a mai napig nem sikerült. Egyik sem a vírus következtében történt, mégis, abban a nehéz időszakban, amikor befelé fordultunk, nem volt munkánk, nem volt mit csinálni. Ez nagyon nehéz volt nekem - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Pozitív hozzáállása a dolgokhoz nagy segítség volt, emellett a zenében talált utat az érzelmei kifejezésére: úgy döntött, elkezd alkotni. Ő egy egész lemez dalszövegét és énekdallamát írta meg. A Tengerszem zenekarban tevékenykedik nagy erőkkel, szívvel-lélekkel. 

A 2013-as X-Faktorban, amikor megtudta, hogy továbbjutott a Mentorok Házába.
A 2013-as X-Faktorban, amikor megtudta, hogy továbbjutott a Mentorok Házába.
Fotó: RTL Klub

- Még Geszti Péter mondta nekem az X-Faktorban, hogy "Dóra, neked a torkodban van egy ménes! Néha vissza kéne fogni azt a ménest, amikor felmész a színpadra!" Na, itt nem kell. 

2017-ben szerepelt az Oltári csajok című sorozatban, mint a rockerénekesnő, Bianca. Korábban is szerepelt már zenés darabokban, de ez volt az első filmes szerepe. Ebben az évben jelent meg első albuma is Bújócska címmel. A Cimbaliband állandó énekesnője, 2020-ban Fonogram-díjat nyertek Az év hazai kortárs szórakoztató zenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában.  Legfrissebb zenekarával, a Tengerszemmel egy teljesen új zenei stílust képvisel. 

- Anno a Cimbalibanddel is teljesen új dolog volt, hogy népzenét, világzenét, cigányzenét kezdek el énekelni, és jött egy lehetőség, hogy kipróbálhatom magam a rockműfajban. Nekem ez egy tök jó stílusgyakorlat, de most azt is érzem, hogy megérkeztem egy olyan helyre, ahol nagyon szívesen letáboroznék. 

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Az X-Faktor új női mentora és Istenes Bence a fiaikkal együtt július elején is Horvátországba utazott. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Csobot Adél bikinis fotója Horvátországból: megmutatta formás fenekét is

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük