Horváth Gréta szexi fürdőruhában mutatta meg, milyen sokat fogyott
Horváth Gréta életmódváltással már tíz kilót adott le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta élete és ő maga is rengeteget változott az év első felében. Az Ázsia Expressz 2 megosztó versenyzője január elején árulta el közösségi oldalán, hogy életmódváltásba kezd, mert az elmúlt években 17 kiló szaladt fel rá, 74 kiló lett, ami szerinte 160 centijéhez sok.

Egy héttel később szőke haját sötétbarnára festette, február végén pedig feleségül ment Meggyes Dávidhoz. A szűk körű esküvőre két és fél évvel a megismerkedésük és bő fél évvel a tavaly nyári eljegyzésük után került sor. 

Horváth Gréta fogyása

A kisgyerekes Insta-sztár azt már a kezdetekkor hangsúlyozta, nem az a célja, hogy minél gyorsabban minél több kilót adjon le, nem csak fogyni szeretne, hanem fittebben kíván élni és egészségesebben táplálkozni.

Kitartásának meg is lett az eredménye, április elejére már tíz kiló mínusznál járt, ami a fényképeken is látványos volt. 

horvath-greta-furdoruha
Fotó: Instagram/Horváth Gréta

Friss, fürdőruhás képein is nagyon szexi. Sokan dicsérték, például Hódi Pamela is azt írta, hogy csinos és ügyes.

Keleti Andrea két ruhaméretet fogyott

Keleti Andrea mindig is vékony volt, ám a tavaly június 3-án ünnepelt, 50. születésnapján készült felvételeken nagyon elégedetlen volt az alakjával. Idén tavasszal nyolc kilót fogyott, így most újra tökéletesen fest olyan ruhákban, amik évek óta nem jöttek rá. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük