Görbicz Anita második gyerekét várja: 39 évesen lesz újra édesanya

Görbicz Anita várandósságát a Győri ETO Audi KC hivatalos honlapján jelentették be.

görbicz-anita-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görbicz Anita második gyerekét várja. A gólyahírt a Győri ETO Audi KC hivatalos honlapján jelentették be. A kézilabdaklub elnöke 39 évesen lesz újra édesanya.

„Újabb taggal bővül az ETO – Család. A Győri Audi ETO KC elnöke, Görbicz Anita ismét anyai örömök elé néz. A klubvezető párjával, Vincze Ottóval második gyermeküket várják, akinek érkezése 2022 október végén várható. A világ legjobbjának is megválasztott kézilabdázó első gyermeke, Boldizsár 2015 nyarán született. Görbicz Anita elnök asszonynak jó egészséget és nyugodt babavárást kívánunk” - olvasható a Győri Audi ETO KC honlapján.

Görbicz Anita terhes

A korábban 233-szoros válogatott kézilabdázó 2021 júniusában játszotta utolsó mérkőzését, de nem távolodott el a sporttól, a Győri ETO Audi KC elnöke lett. 

Nem csak karrierje alakult mesésen, magánélete is idilli: 12 évvel ezelőtt ismerkedett meg a labdarúgó Vincze Ottóval, akivel 2015. június 8-án lettek először szülők, ekkor jött a világra kisfiuk, Boldizsár. Második gyermeküket ősz közepére várják.

Kovács Kokó István svájci élete

Az egykori profi bokszolót 2021 márciusában nevezték ki a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség főtitkárának, ezért családjával Lausanne-ba költözött. Zalán fia 2018 februárjában jött a világra, a kisfiú édesanyját, Garami Katalint 2019. május elsején vette feleségül. Tavaly novemberben derült ki, hogy második közös gyermeküket várják. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Soós Lajos

Ezt is szeretjük