Ő a focista Szalai Ádám gyönyörű szerelme: a színésznő és modell Krista első gyermeküket várja

Szalai Ádám és a csodaszép Krista évek óta egy párt alkotnak. A magyar sztárfocista a hétvégén tudatta, hogy hamarosan szülők lesznek.

szalai-ádám-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szalai Ádám szülővárosában, a Budapest Honvéd és az Újpest csapatában kezdte focista pályafutását. 2004-ben költözött Németországba, itt a VfB Stuttgart játékosaként fejlesztette labdarúgói tudását.

Nem kellett sokat várnia, hogy bekerüljön a nagyok közé: 2009-ben mutatkozott be a magyar válogatottban. 34 éves korára igazi sztárfocista lett, aki jelenleg csatárpozícióban a svájci Basel színeiben játszik.

Szalai Ádám párja terhes

2022-ben egy teljesen új fejezet nyílik az életében, édesapa lesz. Irtó helyes gesztussal adta a világ tudtára, hogy szülői örömök elé néz, különleges módon ünnepelte meg, hogy legutóbbi mérkőzésén betalált a kapuba: a hüvelykujját a szájába dugta, mint ahogy a kisbabák cumizzák azt.

Március 21-én fotó formájában a közösségi oldalán is megosztotta az ominózus pillanatot, a bejegyzés mellé egy sokatmondó üzenetet is írt: "Nagyon várlak” - utalt ezzel arra, hogy hamarosan gyermeke fog születni.

Gyönyörű modell-színésznő hordja a szíve alatt a sportoló első gyerkőcét. Bár közös fotót még nem láthattunk róluk, köztudott, hogy évek óta egy párt alkotnak Kristával. 2018 óta posztolnak ugyanazokról az üdülőhelyekről, Krista Budapestről is bejelentkezett már az Instagramon, és Ráckevén is készített magáról videót.

A kék szemű szépség hatalmas népszerűségnek örvend. Németországban igazi véleményvezérként tartják számon, a közösségi oldalát több mint 31 ezren követik.

Főként fotómodellként keresi a kenyerét az Iconic Management nevű modellügynökségnél, de több filmbe is beválogatták már. Kiszúrhattad a Netflix Kitz című sorozatában, és szerepelt az Utolsó vacsora című német drámában is.

Kovács Kokó István svájci élete

Az egykori profi bokszolót 2021 márciusában nevezték ki a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkárának, ezért családjával Lausanne-ba költözött. Zalán fia 2018 februárjában jött a világra, a kisfiú édesanyját, Garami Katalint 2019. május elsején vette feleségül. Tavaly novemberben derült ki, hogy második közös gyermeküket várják. 

Cover-fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezt is szeretjük