Gyenesei Leila istennő bikiniben: szexi képek készültek róla Dominikán
Gyenesei Leila február elején utazott a Karib-térségbe, hogy meglátogassa kedvesét, az Exatlon műsorvezetőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019. január 2-án startolt el a TV2 szuperprodukciója, az Exatlon Hungary. A török mintára készült ügyességi és extrémsport-vetélkedőt hamar megszerették a nézők, így nem csoda, hogy a csatorna több szezont is készített belőle.

A show immár a negyedik évadánál jár, amely az All Stars alcímet viseli, de nem ez az egyetlen újítás. A 2022. január 3-án elkezdődött etap új műsorvezetővel tért vissza, Monoki Lehel váltotta Palik Lászlót. Az évek óta sportkommentátorként dolgozó tévésnek nehéz volt elszakadnia a szeretteitől. Egy dolog kárpótolta a Dominikán töltött hónapok alatt, hogy kedvese, Gyenesei Leila meglátogatta.

Gyenesei Leila bikinis fotói

Az egykori öttusázó kislányával február elején repült a Karib-térségbe, és három hetet töltött a paradicsomi környezetben. Természetesen megörökítette a nyaralás pillanatait, párat az Instagram-követőivel is megosztott. Azt is megmutatta, micsoda bombázó bikiniben.

A kommentelőknek leesett az álla a strandolós képei láttán. Egyesek istennőnek nevezték, mások nem tudták eldönteni, mi nyújt szebb látványt, a hófehér homokos part vagy a 35 éves jogász bombázó alakja. Képes összeállításunkban csokorba szedtük, milyen szexi bikinis képek készültek Gyenesei Leiláról Dominikán.

Ezt is szeretjük