Caramel felesége második gyermeküket várja: Szilvi babapocakos fotóval jelentette be

Caramel felesége az Instagramon jelentette be, hogy második gyermeküket hordja a szíve alatt.

caramel-felesege-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel felesége második gyermeküket várja. Szilágyi Szilvia az Instagramon két babapocakos fotóval jelentette be, hogy férjével másodszorra is szülők lesznek. 

A Megasztár második évadának felfedezettje és kedvese 2015-ben mondták ki a boldogító igent, ám ismeretségük jóval korábbra tehető. A gyönyörű sztárfeleség 16 éves volt, amikor egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy plázában belebotlott az énekesbe.

Caramel felesége terhes

Caramelt első látásra megigézte az egzotikus szépség, ott helyben utánafutott, hogy elkérje az elérhetőségeit. Mindennek már tíz éve, és az életük nem is lehetne harmonikusabb. Szilvi 2014 augusztusában adott életet első gyermeküknek, Szofinak, nyolc évvel kislányuk világra jötte után pedig hamarosan másodszor is édesanya lesz. Itt nézheted meg, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja.

Caramel és Szilágyi Szilvi a 2016-os Viva Comenten.
Caramel és Szilágyi Szilvi a 2016-os Viva Comenten.
Fotó: Femina

"Két szív egy testben. Róla álmodoztunk az elmúlt években és most életem újabb szerelme úton van!" - írta a bejegyzés mellett.

A házaspárról köztudott, mindketten nagyon családcentrikus emberek, és bár munkájukból adódóan mindketten a figyelem középpontjában élnek, nagyon óvják a magánéletüket a nyilvánosságtól. Csak nagyon ritkán láthatjuk őket közösen a képernyőn, és gyermeküket sem láthatjuk a tévében vagy magazinok címlapjain.

A sztárpár 2016-ban a Glamour-gálán.
A sztárpár 2016-ban a Glamour-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

A sztáranyuka azonban az Instagram-követőivel olykor-olykor megoszt néhány anya-lánya fotót. Elég csak megpillantani ezeket, hogy tudjuk, Szilvi és Szofi között különleges a kapocs. Szinte mindent együtt csinálnak, imádják a csajos programokat, a közös játék és főzőcskézés is kötelező program náluk.

Szilvi az elmúlt években sikeres influenszer lett, bár ő maga nem szereti, ha ezzel a jelzővel illetik. 127 ezres követőtáborával véleményvezérnek minősül az Instagramon, olyan világmárkák kérték fel, hogy dolgozzon együtt velük, mint a Lancome vagy a Kerastase.

Caramel és családja otthona

Molnár Ferenc Caramel és Szilvi otthonát leginkább a letisztultság jellemzi. A lakás falai hófehérek, ezek egyszerűségét bohém, színes bútorokkal töri meg. A részletekre is nagyon odafigyel, minden helyiséget színpompás virágok díszítenek, de vidám képekkel is feldobja otthona hangulatát. 

Ezt is szeretjük