Babát vár a Nyerő Páros sztárpárja: pocakos fotókkal tudatta Dudás Miki és Ivett a gólyahírt
Dudás Miki és Szigligeti Ivett babapocakos fotókkal tudatták, hogy második gyermeküket várják.

dudas-miki-ivett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros ötödik évadában megismert Dudás Miki és párja, Szigligeti Ivett második gyermeküket várják. A kismama babapocakja már szépen gömbölyödik. 

A házaspárnak már született egy kislánya, Nara 2019 márciusában jött a világra. 

Dudás Miki párja terhes

A világbajnok kajakos Dudás Miklós és gyönyörű párja egy tündéri kislány szülei, de a családjuk hamarosan tovább gyarapodik. Szigligeti Ivett a gólyahírt babapocakos fotókkal tudatta az Instagram-oldalán, amiken párja és elsőszülött gyermekük is szerepel. 

Szigligeti Ivettet több szépségversenyen is láthattuk, 2014-ben a legszebb nyolc, 2016-ban és 2017-ben a legszebb öt lány közé került a Magyarország szépe - Miss World Hungary versenyen. Országos ismertséget a 2020-as Nyerő Páros hozott számára, amelyben párjával, Dudás Miklóssal állt kamerák elé, negyedikként estek ki az RTL Klub sztárpáros reality-vetélkedőjéből. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor első gyermekük világra jött, Dudás Miki nem lehetett ott a kislánya születésekor, mert Dél-Afrikában edzőtáborozott. 

- Igazi meglepetés volt, hogy mindössze pár óra alatt 4200 grammal és 60 centivel megszületett a kislányom, Nara, aki egyszerűen gyönyörű, tiszta apja - áradozta 2019 áprilisában Dudás Miki a Lokálnak

dudas-miki-ivett
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A sportoló már akkor azt mondta, nem zárkózik el a családbővítéstől, második gyermeknek kisfiút szeretne. Amikor a sztárpár 2021 januárjában a Reggeli című műsorban vendégeskedett, Papp Gergő megjegyezte, egy kisfiút még el tudna képzelni nekik, mire Dudás Miki rávágta, hogy mindenképpen szeretnének második gyereket, már dolgoznak rajta.

Szalai Ádám párja terhes

Szalai Ádám 34 éves korára igazi sztárfocista lett, aki jelenleg csatárpozícióban a svájci Basel színeiben játszik. 2022-ben egy teljesen új fejezet nyílik az életében, édesapa lesz. A gyönyörű modell-színésznő Kristával évek óta egy párt alkotnak.

Ezt is szeretjük