Novák Heni színésznő első gyermekét várja: a Jóban Rosszban bombázója a Mokkában jelentette be

Novák Heni és párja nyár végére várják első közös gyermeküket. A színésznő kislányt hord a szíve alatt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Novák Heni párjával első gyermekét várja. A Jóban Rosszban egykori Lindája az örömhírt ma jelentette be a Mokkában.  11 éve költözött az Egyesült Államokba, nyolc esztendeje alkot egy párt amerikai kedvesével.

Noszály Sándor volt felesége már túl van az első trimeszteren, ami nem volt egyszerű számára. Nem kerülték el a rosszullétek, ám ahogy túljutott a kezdeti hónapokon, visszanyerte az energiáját.

Novák Heni terhes

A fekete hajú bombázó várhatóan augusztus végén vagy szeptember elején fog életet adni első gyermekének, akinek már a nemét is tudja. Alig akarta elhinni, hogy kislányt hord a szíve alatt.

- Csináltam egy tesztet, de nem igazán akartam elhinni, hogy terhes vagyok, aztán csináltam még kettőt, majd újabb nyolcat. 11 teszt után végül elhittem, hogy babát várunk. Nagyon örültünk, és hihetetlenül várjuk - mesélte a TV2 reggeli műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Régóta él párkapcsolatban, így felmerül a kérdés, szerelmével miért vártak ennyit a családalapításra.

- Úgy gondolom, mindennek megvan a maga ideje. Mi most éreztük azt, hogy készen vagyunk, hogy ott tart már a kapcsolatunk, továbbá én is készen állok erre érzelmileg, fizikailag és anyagilag, és hogy plusz felelősséget tudjak vállalni valakiért.

novák-h
Fotó: TV2/Mokka

36 évesen válik édesanyává, de egyáltalán nem aggasztja, hogy közel a negyvenhez fog szülni. Világéletében vigyázott az egészségére, és orvosai is megerősítették abban, hogy fittebb nem is lehetne. 

A jövőről is beszélt az interjúban. Elárulta, három éven belül szeretnének kis testvért lányuknak. Az esküvő is tervben van, addig szeretnék összekötni életüket a párjával, amíg kicsik a gyerekeik.

Pokrivtsák Mónika Amerikában

Pokrivtsák Mónika 12 évvel ezelőtt úgy döntött, búcsút int a rivaldafénynek és Magyarországnak is. Üzletember férjével Amerikába költözött, évek óta Floridában él, ahol légiutas-kísérőként dolgozik.

Ezt is szeretjük