Hajdú Péter megmutatta 2 hónapos kisfiát: az első családi fotó hármasban
Hajdú Péter 2022 Valentin napján lett háromszoros apuka. Dominik tündéri a címlapon édesapja karjában.

hajdú-péter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter immár háromszoros apukának mondhatja magát: legkisebb csemetéje 2022. február 14-én tervezett császármetszéssel jött a világra. A követői már láthatták kisfia arcát az Instagram-oldalán, de egészen mostanáig a nagy nyilvánosság előtt nem szerepeltek Dominikkal.

A Hot! magazin készített tüneményes címlapfotót róluk: ez az első kép a büszke szülőkről kisfiukkal hármasban.

Hajdú Péter kisfia a címlapon

Hajdú Péter és szerelme, Láng Eszter régóta álmodoztak a gyermekáldásról. Igazi csodaként élték meg, amikor kiderült, útban van az első közös gyermekük. A hírt csak három hónappal később jelentették be, nem véletlenül várták meg a kritikus időszakot, hiszen Eszter korábban elvetélt.

Dominik programozott császármetszéssel jött a világra 51 centisen 3360 grammal. Igaz, a vártnál kicsit később érkezett, eredetileg a Valentin-nap előtti csütörtökre írták ki Esztert az orvosok, de mivel nem volt jele a méhösszehúzódásoknak, a szakértő tanácsára megvárták a hétvégét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kisbabájuk megszületésével lelassultak a mindennapjaik. Kevesebbet járnak el otthonról, mint azelőtt, a nyugalom és a béke itatja át az életüket. A lapnak a büszke édesanya elárulta, már elkezdték babaúszásra vinni Dominikot, akit Hajdú Péter első házasságából született gyermekei, Dávid és Noncsi egyből megszerettek. Kiderült, nővére azt is megtanulta, hogy kell pelenkázni.

A két hónapos csöppség friss fotója nem csak azt árulja el, hogy milyen tündéri gyermek, vonásai alapján már meg lehet tippelni, kire hasonlít jobban. A kommentelők többször kifejtették már, inkább édesapját látják benne, illetve van, aki szerint egy az egyben olyan, mint bátyja, Dávidka, amikor kicsi volt. 

A rokonok és ismerősök körében is elindultak a találgatások, a Life TV műsorvezetője elárulta, túlnyomó részben mindenki azt mondja, a kicsi tiszta apja. A tévés igazi, vagány apukája a harmadik gyerkőcének, már nem izgul annyira, mint első két gyerekénél. 

Sarka Kata és Noncsi a Glamour-gálán

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű anya-lánya fotó készült Sarka Katáról és Noncsiról a Glamour Women of the Year-gálán, illetve további fotókon láthatod a 35 éves hírességet.

Ezt is szeretjük