Kasza Tibi kislánya olyan, mint Aranyhaj: Lora Bella már 3 éves

Kasza Tibi nőnap alkalmából posztolt közös fotót feleségével, Kasza-Darai Andreával, vagyis Mankerrel és kislányukkal, Lora Bellával.

kasza-tibi-cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi hatalmas, több mint egymilliós követőtáborral rendelkezik a Facebookon, az Instagramon közel 280 ezren kíváncsiak a bejegyzéseire, de a Challenge Dietet is több mint 170 ezren követik. Felesége, Kasza-Darai Andrea, becenevén Manker is nagyon népszerű a közösségi médiában, az Instagram-oldala 460 ezer, a Mankershop Instája 165 ezer követőt számlál. 

A sztárpár aktívan tartja a kapcsolatot a rajongóikkal és követőikkel, de egy dologra nagyon ügyelnek: gyermeküket óvják a nagy nyilvánosságtól, közösen döntöttek úgy, hogy nem mutogatják sem újságokban, sem a televízióban, sem a közösségi oldalaikon. 

Kasza Tibi kislánya

A 44 éves sztár a napokban kivételt tett: kirakott egy feleségével és kislányával közös fotót a Challenge Diet Instagram-oldalára, ezzel kívánt mindenkinek boldog nőnapot. 

Ugyan Lora Bella arcát most sem mutatta meg, de a követők örültek, hogy egyáltalán láthatták, mekkora már a sztárpár hároméves kislánya, és azt is, milyen hosszú, szőke haja van. Többen írták, hogy az Aranyhaj és a nagy gubanc című Disney-mese főszereplője ugrott be nekik a lányka láttán.

"De szépek vagytok! Végre Lorából is láthatunk egy kis szeletet. Milyen hosszú haja van!"

"Köszönjük szépen! Lora Bella olyan szép lehet, mint az Anyukája!"

"Úristen, micsoda hajkorona! De szép Aranyhaj!" - olvasható a kommentek között. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kasza Tibi 2011-ben az interneten keresztül ismerte meg a nála 14 évvel fiatalabb Darai Andreát. Szerelem volt az első látásra, Manker saját bevallása szerint rögtön tudta, hogy az énekes-műsorvezető személyében megtalálta az igazit, nem sokkal később pedig össze is költöztek. A férfi 2017 áprilisában, A Nagy Duett élő adásában ereszkedett térdre párja előtt, és kérte meg a kezét. 

Öt együtt töltött év után, az év szeptemberében, titokban keltek egybe Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján. 2018 májusában jelentették be, hogy első gyermeküket várják. November 27-én tudatták a nagyvilággal, hogy Lora Bella megszületett. A család még idén tovább bővül, Kasza Tibi és Kasza-Darai Andrea a közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a gólyahírt.

"Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem, hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák" - írta a büszke apa posztjában. 

Kasza Tibi és felesége a Just Clear Awardon

Kasza Tibi 108 kiló volt, amikor úgy döntött, életmódot vált, 2021 augusztus elejére pedig 87 kilót mutatott alatta a mérleg. Az általa elindított Challenge olyan sikeres lett, hogy tavaly szeptemberben a Just Clear Award szakmai zsűrije neki ítélte Az év diétaprogramja díjat. Az év egyetlen fitnesz-életmód díjátadó gálájára természetesen a feleségével érkezett, aki az est egyik legszebb sztárja volt.

Cover-fotó: Instagram/CHALLENGE DIET OFFICIAL

Ezt is szeretjük