Tóth Gabi így öleli kislányát friss fotójukon: Hannaróza nő, mint a gomba
Tóth Gabi csak ritkán mutatja meg kislányát a közösségi oldalán, most azonban kivételt tett.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi 2019 decemberében adott életet első gyermekének, egy kislánynak, aki a Hannaróza Marika nevet kapta. 

A kicsi édesapjával, Krausz Gáborral 2020-ban úgy döntöttek, ezentúl nem mutatják meg a lányka arcát a közösségi oldalakon, csak hátulról vagy oldalról fotózzák. Ezzel szeretnék védelmezni őt. 

Tóth Gabi gyermeke

A kétéves Hannaróza Marika édesanyja és édesapja szeme fénye, ezért olykor azért előfordul, hogy valamennyire mégis megmutatják őt. Tóth Gabi legutóbb egy olyan édes képet posztolt, amin a karjában tartja a kislányt: Hannaróza arcocskájából nem sok, szőkés fürtjeiből valamivel több látszik. 

A 34 éves sztár ugyan nem mutogatja, de a család.hu oldalon vezetett blogjában rendszeresen mesél a kislányról, így tett március végén is. Ekkor ünnepelték az édesapa, Krausz Gábor 40. születésnapját, a családi eseményen azonban Hannaróza ellopta tőle a show-t. 

„Hanni persze elvitte a show-t, úgy pörgött az én drága karanténcsemetém, mint aki még életében nem látott ennyi embert együtt. És kis túlzással tényleg nem. Szerepelt, jött, ment, magyarázott babahablaty nyelven (ezt majd később kifejtem), mindenkinek mutogatta az új cipőjét, és be is mutatkozott. A vendégek persze kézről kézre adták, amit imádott. A lényeg, hogy elég hamar elterelődött a figyelem Gáborról, és a főszerep Hannikámé lett, amiért Gábor szerintem hálás volt, a lányom meg egyenesen a föld fölött lebegett, hogy végre ekkora történés van” - írta a büszke anya.

Hozzátette azt is, szerinte egyáltalán nem ciki, ha egy anyuka nem tudja mindig elsőre kitalálni, mire van szüksége éppen a gyerekének, vagy mit próbál elmondani azon az édes, általa csak „babahablatynak” hívott nyelven. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnő immár két éve vezeti a blogját: a rohanó időt nemcsak a sok bejegyzésen, hanem egyre növekvő gyermekén is látja. 

„Hannikám babaszobája már csak emlék, és új, kislányszobája lett, nagy kislányággyal. Nem nagykislány ággyal, hanem nagy kislányággyal, értitek? A lényeg, hogy nemrég érkezett meg az új ágy, és én azóta bőgök. Tulajdonképpen nem tudom, miért. Vagyis tudom. Részben, mert most született. Most hoztuk haza a kórházból és fektettük először a rácsos ágyába, amiben szinte elveszett.

Most meg itt jön-megy egy kiscsaj, lobognak utána a göndör fürtjei, és saját szobája van, ami már nem babaszoba, hanem gyerekszoba

- olvasható Tóth Gabi április 10-én megjelent írásában.   

Az énekesnő úgy érzi, turbó üzemmódba kapcsoltak a hónapok, évek, erre pedig kislánya szobája is emlékezteti, ahova majd bekerül egy íróasztal, és idővel az ajtóra is kikerül egy tábla: „Belépés csak engedéllyel!” Hannaróza Marikának a divatról már most saját elképzelései vannak, nem lehet ráadni akármit, és az anyukája a haját sem fésülheti úgy, ahogy ő szeretné. 

„Bíztam benne, hogy még van egy-két évem kedvemre öltöztetni az én csillagomat, de mint oly sokszor, most is bebizonyosodott: az, hogy én miben bízom, és az, hogy őnagysága, törpe dandártábornok kisasszony mit akar, általában köszönő viszonyban sincs egymással” - vallotta be Tóth Gabi. 

Kasza Tibi kislánya

Kasza Tibi és felesége úgy döntöttek, nem mutogatják 2018 novemberében született lányukat sem újságokban, sem a televízióban, sem a közösségi oldalaikon. A büszke apa nőnapkor kivételt tett: egy felségével és kislányával közös fotót posztolt a Challenge Diet Instagram-oldalára.

Cover-fotó: TV2/Sztárban sztár leszek

Ezt is szeretjük