Cseh László 7 év után apa lesz: Dia babapocakját már nem lehet takargatni
Cseh Lacit és Diát egy rendezvényen látták együtt márciusban. A sportolófeleség gyönyörű kismamaként sugárzott.

cseh-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszónk, Cseh Laci hét év után apa lesz, felesége első gyermekükkel várandós. A sportoló szíve 2007 óta foglalt: mesebeli módon ismerte meg kedvesét, Diát egy díjátadón szúrta ki, és első látásra beleszeretett.

2015-ben álltak oltár elé. 2021 márciusában Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában elárulták, az esküvőjük óta próbálkoztak a családalapítással. 

Cseh Laci felesége terhes

A 2022-es év lett közös életük új mérföldköve, Dia ugyanis gömbölyödő pocakkal állt színpadra egy rendezvényen - tudta meg a Bors. A ráckevei szállodában a sportoló pályafutásáról mesélt, az est végén pedig a feleséget is a színpadra hívták. A lap által megkérdezett egyik vendég elárulta, a gyönyörű kismamán látszott, sugárzik a boldogságtól.

Az örömhírt azóta az augusztusban visszavonult olimpikon is megerősítette a napilapnak. Bár babonából csak szűkszavúan mesélt születendő gyermekükről, azt elárulta, mikor érkezik a pici, és azt is, milyen nemű lesz.

- Való igaz, végre szülők leszünk. Júliusban kislányunk születik majd. Már a nevét is kiválasztottuk, azt azonban egyelőre nem szeretném elárulni.

Elég csak végigpörgetni a 36 éves úszó Instagram-oldalán, feleségével közös képeik elárulják, mekkora az összhang köztük. A fekete szépség azt is Friderikusznál vallotta be, ennyi év párkapcsolat után, néha még mindig felteszi magában a kérdést, hogy lehet, hogy Cseh Laci, a nagy úszó pont őt választotta.

Egymásra találásuk óta mindent együtt csinálnak, mindenben partnerek. Cseh Laci úgy véli, a sikereit is Diának köszönheti, hiszen születendő gyermeke édesanyja olyan energiákat mozgósít benne, amelyektől bármire képes.

Kokó várandós felesége bikiniben

Kovács Kokó István novemberben tudatta a Facebook-oldalán a rajongóival, hogy 51 évesen négyszeres apuka lesz. Feleségével tavaszra várják második közös kisfiukat. A sportoló a tengerparton készített egy közös fotót Katalinnal, aki bikiniben mutatta meg gömbölyödő babapocakját.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük