Gianni és Debreczeni Zita fia már 2 éves lesz a nyáron: Máté tiszta apja
Gianni és Debreczeni Zita Izlandon pihentek, ahova természetesen fiukkal együtt mentek. A zord időjárás meg sem kottyant a lurkónak.

gianni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gianni Annoniról és feleségéről, Debreczeni Zitáról nem túlzás azt állítani, hogy az utazás szerelmesei. Már kisfiuk születése előtt bejárták a világot, és kedvenc hobbijukról azután sem mondtak le, hogy szülők lettek.

Gianni bakancslistáján évek óta szerepelt, hogy egyszer elmehessen Izlandra. Élete párja váltotta valóra ezt az álmát: karácsonyra és születésnapjára összevont ajándékként lepte meg három repülőjeggyel.

Gianni és Debreczeni Zita fiukkal utaztak

A március elején megejtett családi utazásról a fotós sztáranyuka lélegzetelállító képeket készített, amelyeket meg is osztott a közösségi médiában. 

debreczeni
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A sarki fény, zord időjárás és jeges utak láttán azonban felmerülhet a kérdés, mennyire gyerekbarát úti célt választottak. A Reggeliben elárulta, az idén kétéves Mátéval akár világ körüli felfedezőtúrára is mehetnének, olyan stramm kisfiú.

- Hét hónapos volt, amikor már lakókocsiztunk vele, egyéves kora előtt pedig vitorlázni is elvittük.

Ő egy nagyon talpraesett kisfiú, ha bárhová leteszed a világban, ha mi ott vagyunk, ő is jól érzi magát.

Gianfranco Máté vagy, ahogy a szülei becézik, Gianfi 2022 nyarán betölti a második életévét. Az édesanyja elárulta, igazi mintagyerkőc, aki a mai napig nagyon jó alvó. Ez a mostani kirándulás során is jól jött, hiszen órákig szunyókált a meleg autóban, így édesapja és anyukája felváltva tudták megnézni a nevezetességeket, például a lenyűgözően szép sarki fényt is láthatták élőben.

Persze, a réteges öltözködésre oda kellett figyelni, ám ezenkívül semmi gond nem volt a picivel, aki az anyukája szerint szakasztott az apja, Teljesen Gianni fiatalabb verziója. Egyetlen eset akadt, amikor a lurkó sírásban tört ki a hazaút során.

- Ez egy négyórás repülőút volt, de Máté az esti órákban is tökéletesen alszik. Amikor felszálltunk, akkor is egyből elaludt a karomban. Csak a kapitánynak el kellett mondania teljes hangerővel, hogy a koromsötétben kint miket nem látunk. Erre nyilván felébredt a gyerek.

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya 2021 augusztusában jött a világra. Flóra belépett az örökmozgó korszakba, olyan izgága, hogy még a pelenkacsere is kihívás.

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük