Ő Cseh Laci gyönyörű felesége: Diát 13 éve, mesébe illő módon ismerte meg
Cseh Laci és Diána 13 évvel ezelőtt a magyar úszóbajnokságon ismerkedtek meg egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszónk, Cseh Laci 2015 augusztusa óta él boldog házasságban feleségével, ám kapcsolatuk már 2007 óta tart. 

Egy romantikus filmbe is beleillene, ahogy Diát megismerte egy úszóbajnokságon: a szép, sötét hajú nő az éremátadó hölgyek egyike volt. A találkozás részleteiről az Életünk története című műsorban mesélték el a részleteket. 

Cseh Laci így ismerte meg feleségét

- Dia a magyar bajnokságon volt éremátadó, és kiszúrtam magamnak - kezdte a mesélést a 35 éves sztár. 

cseh-laci
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- A díjátadáson te nem a díj átvételével foglalkozol, hanem nézegeted a lányokat? - kérdezte tőle Friderikusz Sándor.

- Nem. Csak egy lányt néztem! Ezért volt ott érdemes versenyezni, meg jól úszni. A magyar bajnokságon így is, úgyis elindultam volna, de ez egy olyan plusz volt, ami meghatározta a hátralévő életemet. 

cseh-laci-felesege
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Arra a kérdésre, hogy miért nem az uszoda csinos úszónői közül választott magának párt, Cseh Laci tömören és velősen annyit válaszolt: meg kell nézni a feleségét, és mindenki számára egyértelmű a döntése oka. 

- Ő az igazi számomra, és nemcsak a külleme, hanem a személyisége és minden más alapján is. Beszélgettünk, aztán randiztunk, és egyből tudtam, ő lesz az igazi! 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Remélem, hogy előbb kinézett, mint azon a díjátadón, mert már előtte is tevékenykedtem az úszósport éremátadásain. Én úgy emlékszem, hogy már a 13. aranyéremmel kísértem ki.

Odajött hozzám, hogy ő már csak azért úszta ezt az utolsó aranyérmet is, hogy én átadjam neki.

Akkor kicsit elpirultam, kerestem a szavakat. Utána kezdtünk el összeismerkedni - mesélte Dia, aki eleinte nem nagyon akarta elhinni, hogy a világklasszis úszó őt választotta, sőt ez a mai napig hihetetlen számára. 

cseh-laci-felesege2
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Én a 13 év után a mai napig megkérdezem, hogy lehet, hogy Cseh Laci, a nagy úszó pont engem választott? Hát emlékszem, amikor apukával néztünk téged a tévében. Számomra még mindig hihetetlen. 

A szülei egyáltalán nem próbálták meg féltésből lebeszélni erről a kapcsolatról, az édesapja már az első találkozás előtt is rajongott Cseh Laciért. 

- Helyzeti előnyből indultam a szülőknél is, mert tudták, ki vagyok. Minden ember azt feltételezi, hogy aki a tévében szerepel, és lehet rajongani, az rendes ember az életben is. Nekem ezt csak szinten kellett tartanom.  

Cseh László felesége bikiniben

Bár nem rejtegeti szerelmét, nem is árasztja el a közösségi médiát a fotóival, így amikor posztol róla, követőinek mindig leesik az álla Diána fotói láttán. Tavaly nyáron olaszországi nyaralásuk alatt lőtt róla egy képet, ami nagyon dögösre sikerült: szexi bikiniben kapta le tökéletes alakú párját.

Ezt is szeretjük