Kovács Kokó István várandós felesége bikiniben mutatta meg gömbölyödő babapocakját: Katalin a 7. hónapban van

Kovács Kokó István várandós feleségével, Garami Katalinnal és kisfiukkal, Zalánnal az Egyesült Államokban töltik az ünnepeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kokó István egy hónapja tudatta a Facebook-oldalán a rajongóival, hogy 51 évesen négyszeres apuka lesz. Feleségével, Garami Katalinnal márciusra várják második közös kisfiukat.

Az olimpiai, valamint amatőr és profi világbajnok ökölvívót márciusban nevezték ki a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) főtitkárának. Korábban négy évet élt Hamburgban, a kinevezés miatt pedig Svájcba, Lausanne-ba kellett költöznie családjával.

Kovács Kokó István várandós felesége bikiniben

Az ünnepeket azonban nem a svájci otthonukban, és nem is Magyarországon töltik, paradicsomi környezetben várják a karácsonyt, a Bahamákon pihennek. A sportoló az Instagramon posztolt arról, milyen gyönyörű környezet veszi őket körül. A homokos tengerparton készített egy közös fotót Katalinnal, aki bikiniben mutatta meg gömbölyödő babapocakját.

A bejegyzést elárasztották a gratulációk és a lájkok. Sok kommentelő fejezte ki, hogy a hetedik hónapban járó sztárfeleség, milyen gyönyörű kismama. A pár 2021-ben ünnepelhette kapcsolatuk ötödik évfordulóját, 2016 novemberében ismerkedtek meg, a futás szeretete hozta össze őket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem vártak sokat az eljegyzésre, a bokszoló egy esztendővel a találkozásuk után egy sportrendezvényen kérte meg a csinos futónő kezét. Fiuk, Zalán 2018 februárjában született, Kokó és Katalin az év májusában már szülőkként álltak az oltár elé.

Kovács Kokó István első házasságából született két fia, Bence és Gergő már mindketten nagykorúak: előbbi 1994-ben, utóbbi 1998-ban jött a világra. Katalinnal közös gyermeke, Zalán pedig négyéves, és Svájcban már iskolába jár.

- Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Jó, ha tíz szót tudok, de ez itt nem gond - osztotta meg a büszke apuka a Borssal 2021 novemberében.

Berki Krisztián és Berki Mazsi lánya 

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot. A kislányt hat héttel a születése után tündéri babafotókon mutatták meg a szülei.

Ezt is szeretjük