Palácsik Lilla babapocakos címlapfotója: második terhességét a család előtt is titkolta
Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás második gyermeküket várják. A pici nyáron érkezik.

palácsik-lilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és A Konyhafőnök 2020-as évadából megismert Visváder Tamás hamarosan kétgyermekes szülők lesznek. A fotós és férje már karácsony óta tudják, hogy fiuk, Noah kis testvért kap, azonban sokáig még a családjuk előtt is titkolták a gólyahírt.

Nem volt könnyű dolguk, hiszen szeretteik tudták, szeretnének még egy babát, így folyamatosan faggatták őket, úton van-e már a kisebbik gyerkőc.

Palácsik Lilla második terhessége

Vajna Tímea meg is érezte húga várandósságát. Mivel azonban a házaspár az első hetekben csak kettesben szerette volna megélni a második terhességet, őt sem avatták be sokáig.

- Timi folyton kérdezgette, hogy várandós vagyok-e. Annak idején Noah-nál is megérezte, hogy babát várok. Végül a 12 hét után árultuk el neki. Épp videótelefonáltunk, és Noah kezébe adtuk az ultrahangfelvételt, ő mutatta meg a nagynénjének. Óriási volt az öröm - mesélte a sztáranyuka a Story magazinnak.

Kedvesével szenteste filmbeillő módon tudatta, hogy másodszor is édesapa lesz: az utolsó ajándékdoboz rejtette a nagy hírt, ami nem volt teljesen meglepetés, hiszen Tamás úgy, mint első gyermekénél, most is megérezte, hogy jön a baba. Sőt abban is biztos volt, hogy ezúttal is kisfiuk lesz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szülők számára fontos volt, hogy öcs és báty között ideális legyen a korkülönbség. Maximum két évet szerettek volna, de végül mindössze 22 hónappal lesz idősebb Noah fiuk az öcsikéjétől. 

A második babavárás sokban különbözik az elsőtől. Az első terhesség idején a vírushelyzet miatt Palácsik Lilla a négy fal közé szorult, volt ideje pihenni.

- Most azonban Noah mellett nincs megállás, ráadásul két nagy projektem is van, ami sok munkával és vidékre utazással jár. Az első babánál nem voltam rosszul, csak egész nap jókat aludtam volna, imádtam jókat enni, zsíros kenyér lila hagymával volt a sláger, most pedig émelygek, hányingerem van mindentől.

Stohl András ötödik gyereke

Stohl András február 10-én a közösségi oldalán tudatta, feleségével az első közös gyermeküket várják. A gólyahírt egy közös fotóval jelentették be, Vica babapocakja alapján már túl van a kritikus harmadik hónapon.

Cover-fotó: A Konyhafőnök VIP 2021

Ezt is szeretjük