Caramel feleségét féltette anyja az énekestől - Szilvi 16 éves volt, amikor megismerkedtek

Molnár Ferenc Caramel egy plázában szúrta ki az akkor 16 éves Szilvit, aki mára a felesége, és gyermeke édesanyja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokszor halljuk azt, hogy "akkor talál ránk a nagy szerelem, amikor a legkevésbé számítunk rá". Caramel felesége, Szilágyi Szilvi az élő példa rá, mennyire igaz ez az állítás. 

Közel tíz éve alkotnak egy párt, oltár elé 2015-ben álltak. Szerelembe esésükre könnyedén használhatjuk a sorsszerű szót, ugyanis pusztán a véletlennek köszönhetően keresztezték egymás útjait. 

Caramel és felesége így találkoztak

Az szépséges sztárfeleség mindössze 16 éves volt, amikor megismerkedett az énekessel. Ekkoriban kollégistaként élte a gimnazisták életét Budapesten. Egy napon az egyik barátnője arra kérte, menjen el vele moziba. Bár a lánynak ehhez a legkevésbé sem volt kedve, hosszas unszolás után beadta a derekát. 

Az egyik pesti pláza felé vették az irányt, és annak liftjében botlottak az akkor már híres és népszerű előadóba. Bár Szilvi meglepődött, hogy kivel találta magát szembe, nem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak. Egészen addig, amíg arra nem lett figyelmes, hogy Caramel és a barátja utánaloholnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A 39 éves sztárt annyira elvarázsolta a szépségével, hogy muszáj volt elkérnie a nevét és a telefonszámát. Mivel Szilvi nagyon óvatos természet, csak az előbbit adta meg. Ám ez is elégnek bizonyult, ugyanis a Megasztár győztese rögtön bejelölte a Facebookon. 

- Két héten át húztam az agyát, tényleg nagyon féltem tőle, főleg miután hazamentem, és elmondtam anyukámnak, hogy milyen élmény ért. Ő nagyon bizalmatlan volt, arra kért, hogy legyek óvatos - mesélte Orosz Cynthia interjújában.

Kapcsolatuk folytatása sem volt zökkenőmentes. Előfordult olyan is, hogy az aggódó édesanya nem engedte meg lányának, hogy az énekesnél aludjon. Hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy teljes mértékben elhiggye, későbbi vejének tiszták a szándékai.

Caramel otthona

Molnár Ferenc Caramel és felesége egy gyönyörű, nagypolgári lakást választottak családi fészeknek, amelyet Szilvi profi lakberendezőket megszégyenítő stílusossággal rendezett be. Elég csak megnyitni az ázsiai származású szépség Instagram-oldalát, és egyértelmű, milyen jó ízlése van. Lakásukat leginkább a letisztultság jellemzi: a falak hófehérek, ezek egyszerűségét bohém, színes bútorokkal töri meg.  

Caramel otthona álomszép: felesége gyönyörűen rendezte be a nagypolgári lakást

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük