Gáspár Laci felesége dögös minibe bújt: Niki vadító volt a születésnapján
Gáspár Laci felesége, Niki szexi ruhában ünnepelte április 12-én a születésnapját.

gáspár-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci igazi romantikus alkat, aki sohasem felejtene el egy fontos dátumot sem. Felesége, Gáspár Niki születésnapján is figyelmes gesztussal rukkolt elő: óriási vörösrózsa-csokorral köszöntötte fel kedvesét.

Niki 2022. április 12-én töltötte be a 35. életévét. A nagy napot meg kellett örökíteni. Az énekes az Instagramon mutatta meg, hogyan ünnepelnek élete párjával, aki egy igazán dögös szettet választott az alkalomra.

Gáspár Niki születésnapja

A csinos anyuka egy fekete, szexi miniruhába bújt, amit egy mutatós nyakékkel és tűsarkúval dobott fel. A rövid fazonban tökéletesen látszottak hosszú, vékony lábai. A pánt nélküli felsőrésznek köszönhetően nőies és vadító volt az összhatás.

„Isten Éltessen, drága, egyetlen, szépséges szerelmem! Te vagy a mindenem! Nélküled elveszett lennék! Elvesztem, de Te megtaláltál! Boldog vagyok Veled! Nagyon boldog szülinapot Neked, Kincses Bogárka!” - írta a Gáspár Laci a szülinapi bejegyzéshez, amelyre rengeteg gratuláció és köszöntés érkezett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok rajongó mellett Dér Heni is boldog születésnapot kívánt Nikinek. Hozzátette, legjobbak a kosok, utalva ezzel saját születésnapjára, mivel április 17-én jött a világra, ő is a kos csillagjegy szülötte. 

Gáspár Laci számára nem is kell ünnepnapnak lennie ahhoz, hogy kinyilvánítsa, mennyire odavan a kedveséért. Az oldalán szinte minden közös képüknél élete szerelmeként hivatkozik Nikire. Ez visszafelé is igaz, a sztárfeleség szintén minden alkalmat megragad, hogy szavakba öntse a férje iránt érzett szerelmét.

- Nagyon csodálom, nagyon felnézek rá, mert, küzd, eléri az álmait a saját erejével és Isten segítségével. Amihez hozzáér, nekem az virágzik. Nagyon szeretem és tisztelem Lacit - ezt az Életünk története vendégeként mondta el 2020 novemberében.

A Glamour-gála dögös ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük a 2022-es Glamour-gála legdögösebben felöltözött sztárjait. Megnézheted, mennyire vadítóan festett Cserpes Laura, Király Linda vagy Sarka Kata.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük