Bódi Margót ilyen ruhában ritkán látni: Guszti aggódott, hogy túl sokat mutat

Bódi Margó imád edzeni, a férje, Bódi Guszti aggódott eleinte, hogy a sportruha túl sokat mutat a a felesége alakjából.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bódi Margó fitt nagymama, az edzőteremben is otthonosan mozog, imádja a step padot és a futógépet is. Hobbija miatt férje, Bódi Guszti először aggódott egy kicsit, de már örül neki, mert látja, milyen jót tesz a sport a feleségének. 

Az énekesnő a futópadon korát meghazudtolva képes akár öt kilométert is megtenni annak ellenére, hogy néhány hónapja még járni is alig tudott, mert komoly ízületi gyulladással küzdött.

Bódi Margó sportol

- Egy ideje újra heti három alkalommal edzek. Guszti is örül, hogy ilyenkor legalább kijön belőlem a feszültség. Volt egy hosszabb időszak, amikor nem járhattam, az nagyon megviselt. Először a Covid miatt, aztán pedig komoly ízületi gyulladásom volt. 

bodi-margo2
Fotó: Bielik István

- Hatalmasra dagadt a térdem, Lilike, az unokám attól tartott, hogy kidurran. Egy ízületvédő aztán segített, pár hét alatt megszüntette a duzzanatot, és elmúlt a fájdalom is, a gyógynövénykeveréknek hála újra tudom tartani a lépést az unokákkal. 

Bódi Margó a sportruhában készült képeken kirobbanó formában van, kevesen mondanák meg, hogy nagymama, akinek öt unokája van, és május végén lesz kereken hatvanéves. Férje, Bódi Guszti először kicsit aggódott is, hogy milyen ruhában edz majd a neje. 

bodi-margo1
Fotó: Bielik István

- Guszti először azt kérdezte: „Hogy lesz, mama? A tornanadrágban a buládat fogják látni?” Megnyugtattam, hogy nem, mert a nadrágomon van egy kis szoknya, így senki nem fogja látni, amit nem kéne. 

Az énekesnőnek a futópad a kedvenc gépe, minden alkalommal öt kilométert megy rajta, de kedveli a labdát, a stepdeszkát és a súlyzókat. 

bodi-margo3
Fotó: Bielik István

- Nagyon szeretem a hátamat is erősíteni, húzom a 15 kilós súlyokat. Nagyon jó eljárni edzésre, nem csak azért, mert erősödik az ember, vagy hogy ledobjak pár kilót, hanem azért is, mert jó kimozdulni otthonról, megy a zene, sok ember van.

Peremartoni Krisztina 65 évesen

Peremartoni Krisztinát a ’80-as és '90-es években senkinek sem kellett bemutatni, a korszak egyik legfoglalkoztatottabb színésznője volt hazánkban. A 65 éves színésznő amerikai tartózkodása után ismét Magyarországon él, megőrizte hosszú, szőke haját, és a szeme is épp olyan igéző, mint egykor, azonban ő nem az a fajta nő, aki foggal-körömmel dacolna az öregedés ellen.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük