Nagy Bandó András 62 évesen lett újra apa: Gvendolin ilyen szép kamasz lány lett mostanra
Képeken olyan magyar sztárapukák, akik hatvan felett vállaltak gyermeket.

nagy-bandó-andrás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan nem engedik, hogy az életük a számoktól függjön: itt gondolhatunk arra, hogy nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a kilóik számának, nem hagyják, hogy a különböző pénzösszegek legyenek a boldogságuk mércéje, vagy éppen nem engedik, hogy a koruk határolja be azt, mit tehetnek meg, és mit nem. 

Az utóbbival Nagy Bandó András is egyetért. A Karinthy-gyűrűs humorista betöltötte a 62. életévét, amikor párja 2010-ben megajándékozta harmadik lányával, Gvendolinnal. 

60 feletti magyar sztárapukák

Ritával öt esztendővel később házasodtak össze, kapcsolatukat a kislány harmadik születésnapjáig titkolták. Az édesanya a 26. hétre, koraszülöttként hozta világra Gvendolint.

- A kislányunk 980 grammal és 36 centivel jött világra. Még most is beleborzongok. Csak álltam az inkubátor előtt, simogattam, és mondogattam neki, mennyire gyönyörű, és hogy minden rendben lesz. (…) Az orvosok azzal biztattak, hogy a koraszülöttek mintapéldánya. Igazuk volt - emlékezett vissza az édesanya 2019 nyarán a Best magazinban.

Nagy Bandó András nem tartozik azon hírességek közé, akik gyakorta megmutatják gyermeküket a közösségi médiában, ugyanakkor nem is rejtegeti harmadik lányát, aki immár szép kamasszá cseperedett. Közös apa-lánya fotóikon nemcsak az látszik, hogy Gvendolin bájos vonásokat örökölt, hanem az is, milyen magas már.

Nem Nagy Bandó András az egyetlen híresség hazánkban, aki hatvan felett vállalt gyereket. Képes összeállításunkban mutatjuk a hatvan pluszos sztárapukákat.

Cover-fotó: MTI/ Zih Zsolt

Ezt is szeretjük