Gáspár Evelin bombázó bikiniben: így feküdt ki napozni

Gáspár Evelin nem mindig vállalta be a bikinit a strandon. Fogyása után dögös alakjára bármit felvehet, mindenben jól néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin fekete bikiniben élvezte a napsütést: a 28 éves híresség bombázó alakján remekül mutatott a kétrészes darab, amelyet napozni kapott magára. 

Gáspár Győző idősebbik lánya kamaszkora óta küzdött súlyproblémákkal, sokáig szélmalomharcot vívott a kilókkal. Számos diétát kipróbált, volt, hogy átesett a ló túloldalára, sanyargatta a testét, és alig evett. 

Gáspár Evelin fekete bikiniben

Hála az elmúlt évek tudatos életmódváltásának és annak, hogy beépítette a sportot a mindennapjaiba, leadta a feleslegét, és meg is tudta tartani a vékony alakot. Nagy löketet adott neki az is, hogy 2021 tavaszán végigcsinálta a Survivört, rengeteget fogyott a műsor alatt, és a képei alapján az ott ledobott kilók azóta sem jöttek vissza. 

Akik követik az Instagramon, tudhatják, nagyon sokat tesz a bomba formáért. Rendszeresen tesz ki edzős sztorikat az oldalára. Minden napját a konditeremben kezdni: súlyzókat emel, húzódzkodik, és futni is szokott. A kemény munkának pedig megvan a gyümölcse, a friss fotóin olyan karcsú, mint egy modell.

Gáspár Evelin és párja luxusotthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. Legelőször a lakás konyháját mutatta meg a követőinek, már ez az egy helyiség elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával.

Ezt is szeretjük