Gáspár Evelin és Virág jóképű párjukkal: így még nem láttuk őket együtt

Gáspár Evelin és Gáspár Virág ritka fotón mutatkoztak együtt párjukkal és szüleikkel a Budapest Nemzetközi Repülőtéren.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin és Gáspár Virág egyaránt boldog kapcsolatban élnek. Bár külön-külön mindketten többször is töltöttek már fel közös fotót párjukkal, négyesben még sosem láthattuk őket.

2022. május 7-én tört meg a jég, a lánytestvérek és jóképű kedveseik együtt pózoltak a Budapest Nemzetközi Repülőtéren. Nem is akármilyen apropóból gyűltek össze, így búcsúztak el Gáspár Beától és Gáspár Győzőtől, akik jó pár hétig lesznek távol tőlük.

Gáspár Evelin és Gáspár Virág párjaikkal

Mint ahogy mi is megírtuk, Győzike és mindenki Bea asszonya azon nyolc sztárpár egyike, akik kipróbálják magukat az Ázsia Expressz harmadik évadában. Lányaik szerelmeikkel, Attilával és Krisztiánnal kisérték ki őket a reptérre, ahol egy ritka fotó erejére mindannyian összeálltak.

Gáspár Bea és Győző 2022. május 7-én lányaikkal és azok párjaival a Budapest Nemzetközi Repülőtéren.
Gáspár Bea és Győző 2022. május 7-én lányaikkal és azok párjaival a Budapest Nemzetközi Repülőtéren.
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

A kép nemcsak azért számít különlegesnek, mert Gáspár Evelint és Virágot sosem láthattuk még közös felvételen udvarlóikkal, hanem azért is, mert Gáspár Bea 2021 decemberében arról mesélt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, hogy a két lány éppen a fiúk miatt nincs jóban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Akkor elárulta, minden vágya egy közös, családi nyaralás gyermekeivel és leendő vejeivel, de erre nem sok esélyt lát. 

Gáspár Bea és Gáspár Győző is megméretteti magát az Ázsia Expressz harmadik évadában.
Gáspár Bea és Gáspár Győző is megméretteti magát az Ázsia Expressz harmadik évadában.
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

- Nem a pénzről van szó, hanem hogy a két lány olyan szinten egy hangon legyen, hogy érezzék azt, igen, nekem ő a tesóm, nekem ő, bármit mond, akkor is a nővérem, bármit mond, akkor is a húgom. És hogy a két fiú, aki a két lány mellett van, ne a nővér ellen uszítgassa a lányomat - árulta el akkor, miért nem látja megvalósíthatónak a családi nyaralást.

A közös képen kívül Gáspár Bea egy videót is közzétett az Instagramon az indulás előtti pillanatokról. A felvételen nyoma sem volt a feszültségnek. Gáspár Evelin - aki az Ázsia Expressz második évadában a negyedik helyen végzett nagybátyjával, Gáspár Zsoltival - azt mondta, szüleitől is ilyen teljesítményt vár, míg húga nevetve helyeselt. A videót a jobb sarokban található fehér nyílra kattintva láthatod.

Gáspár Evelin luxusotthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. Legelőször a lakás konyháját mutatta meg a követőinek, már ez az egy helyiség elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával.

Ezt is szeretjük