Gáspár Evelint és Virágot egymás ellen uszították párjaik: nem jönnek ki jól

Gáspár Bea az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban árulta el, fáj a szíve, amiért két lánya nem jön ki egymással.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyár egyik durranása volt az Story-címlap, amelyen egymást ölelve mosolygott szexi fürdőruhában Gáspár Bea két lányával, Evelinnel és Virággal. Mindhárman küzdöttek a pluszkilókkal, számos diétával próbálkoztak, életmódváltásuk után azonban végre sikerült leadniuk a súlyfelesleget. 

100 kilót fogytak együtt, önbizalmuknak jót tett a fürdőruhás fotózás, az esetleges beszólások nem érdekelték őket.

Gáspár Bea lányainak viszálya

A hetilap borítóján boldog, összetartó család képét mutatták, Gáspár Bea azonban a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor évadzárójában elárulta: két lánya valójában nagyon nem jön ki egymással. 

- Van a lányok között egy apró konfliktus, amit nagyon remélem, hogy hamar tudnak kezelni. Most az a legnagyobb vágyam, hogy elmenjek a családommal, tehát a két vejemmel, a két lányommal és a párommal, Győzikével egy családi nyaralásra. 

- Nem a pénzről van szó, hanem hogy a két lány olyan szinten egy hangon legyen, hogy érezzék azt, igen, nekem ő a tesóm, nekem ő, bármit mond, akkor is a nővérem, bármit mond, akkor is a húgom. És hogy a két fiú, aki a két lány mellett van, ne a nővér ellen uszigassa a lányomat.

Most ez van, nem jönnek ki egymással, és ez nagyon nagy szívfájdalmam, mert én azt szeretném, hogy együtt ebédeljünk vasárnap.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Evelin és Virág előtt ott van a rossz családi példa, hiszen Gáspár Győző sem jön ki az öccsével, Gáspár Zsoltival.

- Mi nagyon sokat voltunk együtt, a gyerekek szinte együtt nőttek, fel, mi pedig Ménivel (Filoména – a szerk.), Zsolti feleségével nagyon sokat főztünk együtt. Ez hiányzik, hogy együtt legyen a család, együtt ebédeljünk, vacsorázzunk, mézeskalácsot süssünk karácsonyra. 

gaspar-bea
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Gáspár Bea azt mondta, azután változott meg minden, miután meghalt az anyósa, aki összetartotta a családot. Úgy véli, az egész családi viszályt a családi vagyon, a pénz okozza, pedig nekik nem kell az a pénz, amit Zsolt kezel, és ami mára az övé. 

Megalomán a sógorom, azt akarja, hogy minden az ő irányítása alatt legyen.

A rokonok is elfogadják. Úgy vannak vele, hogy elfogadják, apósom meg anyósom fia a Győző, aki a nagyobbik gyerek, viszont a Zsolti az, akivel tartani kell a kapcsolatot, mert ő fogja össze a családi vagyont, tőle lehet kölcsönkérni - mesélte Bea asszony. 

Gáspár Virág dögös ruhákban

Gáspár Virág 100 kiló volt tavaly nyáron, 2021 nyarára viszont 30 kilót adott le. Amikor a Gáspár család júliusban egy esküvőre volt hivatalos, a 19 éves Gáspár Virág merészebb ruhát választott, mint 27 éves nővére. Képes összeállításunkban ezt a kreációt is megnézheted.

Ezt is szeretjük