Gáspár Bea flitteres miniszoknyát húzott: a szexi ruhában látványos a fogyása

Gáspár Bea gyomorszűkítő műtéte után két hónappal sokkal karcsúbb, mint volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea A Konyhafőnök VIP 2017-es szériájának győzelme után a hazai sztárélet koronázatlan gasztrokirálynőjévé vált. Ám azt kevesen tudták róla, hogy miközben egyre nagyobb sikereket ért el főzőtudományával, egészségügyi problémákkal küzdött: a pajzsmirigybetegség miatt cukorbeteg is lett, és harminc kilót hízott.

Megannyi kudarcba fulladt diéta és gyógyszeres kezelés után úgy döntött, kés alá fekszik. 2020 júliusában gyomorszűkítő műtétet végeztek el rajta. 

Gáspár Bea fekete miniszoknyában

A beavatkozás után közvetlenül semmilyen szilárd ételt nem fogyaszthatott, majd a levesekről áttért a könnyen emészthető fogásokra, ám ezekből is csak minimális adagot tudott megenni, így szépen kúsztak le róla a kilók, öt hét alatt 92-ről 82-re fogyott. Friss képei láttán kijelenhetjük, hogy nem stagnál, egyre vékonyabb.

A bal oldali fotót a műtét előtt, február 19-én fotózták Mosonmagyaróváron, míg a jobb felvételt a hétvégén készítette róla Gáspár Evelin.
A bal oldali fotót a műtét előtt, február 19-én fotózták Mosonmagyaróváron, míg a jobb felvételt a hétvégén készítette róla Gáspár Evelin.
Fotó: Instagram/Gáspár Bea, Instagram/Gáspár Evelin

Két lányával és férjével csaptak nyárbúcsúztató villásreggelit, amit Gáspár Evelin Instagram-sztoriban mutatott meg a követőinek. Nem csak az volt szembetűnő, milyen stílusosan búcsúznak az évszaktól, Gáspár Bea alakja mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

gáspár-bea-2
Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Mindannyian elegáns szettbe bújtak, ám Bea asszony összeállítása volt a legfeltűnőbb: dögös, flitteres miniszoknyát húzott fekete toppal, melynek vállrészét sikkes tollak díszítették. 

Győzike felesége korábban beszámolt arról, nem vágyik arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy topmodell. Hetven kiló az álma, amit, ha ilyen tempóban halad, el fog érni.

Wossala Rozina is 10 kilót fogyott

Wossala Rozina rengeteget változott az elmúlt kilenc hónapban: a 2014-es Konyhafőnök második helyezettje látványosan lefogyott, ez pedig a követőinek is feltűnt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire lefogyott, és milyen sokat változott. 

Ezt is szeretjük