Gáspár Bea már 10 kilót fogyott - Friss fotóján szenzációsan néz ki

Gáspár Bea szeretné, ha ismét jók lennének rá a kétezres években hordott fehérneműi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea öt héttel ezelőtt gyomorszűkítő műtéten esett át. Az elmúlt hat évben rengeteget hízott, emellett az egészsége is egyre csak romlott. 

A pajzsmirigy-alulműködés mellett alacsony vérnyomás, ízületi gyulladás, kezdődő cukorbetegség, puffadás, vizesedés is nehezítette az életét.  

Gáspár Bea fogyott 10 kilót 

A Story magazinnak bevallotta, a 40. születésnapja után az evésben nem ismert kontrollt, és ugyan nem tetszett neki a látvány, amit a tükörben látott, mégsem volt ereje változtatni. 

- Zugevő lettem, titokban osontam ki a hűtőszekrényhez. Háziasszonyként mindennap főztem a családomnak, és ha már ott volt az étel, nem türtőztettem magam. Májusban közel 92 kilót mutatott a mérleg, amikor eldöntöttem, ez nem mehet így tovább, valamit tennem kell - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ekkor végezték el a gyomorszűkítő műtétet, ami után már csak kis adagokat bír enni, férjével, Gáspár Győzővel ketten tudnak csak megenni egy tányér főzeléket. Tudja, hogy nem lehet sürgetni a fogyást, de minden reggel rááll a mérlegre, és alig várja, hogy beleférjen régi ruháiba. A műtét óta már sikerült tíz kilót leadnia. 

Gáspár Bea 2007-ben, a Győzike Show idején
Gáspár Bea 2007-ben, a Győzike Show idején
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

- Szeretnék megint 70 kiló lenni, pedig tudom, hogy hosszú az út odáig. Szerintem egy év múlva már elérem az áhított alakot, és akkor előveszem azokat a szexi fehérneműket, amiket a kétezres években vettem, de egy ideje már a szekrény mélyén porosodnak. Szeretnék Győzi kedvében járni - vallotta be Gáspár Bea, aki július 28-án ünnepelte a 46. születésnapját. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#46 #köszönömistenem🙏

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

Azt mondta, a születésnapján már látta az alagút végét, és reméli, a következőn már maga mögött hagyja a nehéz időszakot. A fotói alapján jó úton halad, Győzike felesége ismét mosolygós, csinos nő, aki láthatóan kezdi újra jól érezni magát a bőrében. 

Gáspár Virág ilyen volt, ilyen lett

Gáspár Bea születésnapja előtt két nappal, 2020. július 26-án kisebbik lánya, Virág ünnepelte a születésnapját. Amikor a Győzike Show elindult, kétéves volt, most pedig 18 éves lett, nagykorúságát pedig Rodoszon ünnepli a szerelmével. 

Ezt is szeretjük