Gáspár Bea féltékenységből követte Győzikét - Megverte, amikor hazugságon kapta
Gáspár Beával nem érdemes ujjat húzni, elmondta, hogyan nyomoz férje után.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Beáról nem titok, hogy milyen temperamentumos asszony. A 2005-ös Győzike Show óta tudjuk, hogy férjével néha heves vitákba keveredik. Ennek ellenére már 26 éve házasok. Bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, állításuk szerint nagyon összetartó párost alkotnak, kitartanak egymás mellett jóban és rosszban.

Gáspár Bea a Nyugi! köztünk marad vendégeként fedte fel, mennyire féltékeny. Sokszor meglepő dolgokat is csinált, hogy utánajárjon, vajon férje igazat mond-e, vagy esetleg füllent arról, hol van.

Gáspár Bea bizalmatlan

- Volt olyan, hogy a férjem elmondta, hova megy délután. Nekem több se kellett, beültem a kocsiba, és követtem. Mikor odaértem a helyszínre, akkor láttam, hogy nyoma sincs ott - mesélte Szulák Andreának a Life TV műsorában.

gáspár-bea
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Nemcsak nyomozott férje után, meg is büntette őt, ha csaláson vagy hazugságon kapta. Felsorolta, mi mindennel büntette meg Gáspár Győzőt: rengetegszer ordított vele, de volt, hogy meg is verte a showmant, sőt egyszer gázspray-vel is lefújta. Ugyanakkor hozzátette, sosem ok nélkül regulázza meg férjurát.

Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya

Gáspár Győző családját 2005-ben ismerte meg az ország, amikor elindult az RTL Klubon a Győzike Show. Amikor elindult a műsor, Virág nagyon kicsi volt, csupán kétéves. A kamerák előtt nemegyszer tört el nála a mécses, így sokak emlékezetében toporzékoló kislányként él még. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Győzike és Bea kisebbik lánya.

Ezt is szeretjük