Vasvári Vivien féltékenységből esett neki egy lánynak - Az exével kezdett ki
Vasvári Vivien régen nem tudott uralkodni féltékenységén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivienről köztudott, tűzről pattant menyecske habitusa van. Ez már tizenévesen sem volt másképp. Fiatalkorában nem tudott uralkodni féltékenységén, volt, hogy a tettlegességig is elment. 

A Life TV Lélekközösség Peller Mariannal című műsorában bevallott egy kínos sztorit. Amikor azt látta, hogy akkori barátjával flörtöl egy lány, egyből odament, és nekiesett a csábítónak.

Vasvári Vivi nekiesett a pasijával flörtölő lánynak

- Mindig a legjobb pasijaim voltak, focisták, modellek, tehát jól néztek ki. Nem volt ritka, hogy szemet vetettek rájuk a csajok. Mivel nem volt önbizalmam, ezért nagyon durva dolgokat csináltam régen. 

vasváriviven
Fotó: Life Tv/Lélekközösség Peller Mariannal

- Egyszer elkezdett egy csaj flörtölni a párommal, odamentem, és úgy megcibáltam, hogy kábé kórházba lehetett volna küldeni. Nem is álltak szóba velem sokan akkoriban - mesélte a Life TV műsorában.

Ma már belátja, nem az erőszak a módja a féltékenység kezelésének. Mivel két gyermek édesanyja, nem engedheti meg magának, hogy ilyen végletesen gondolkodjon. Szerinte, ha valaki nagyon félti a párját, az lelki eredetű. Egy magabiztos nő sokkal kevésbé gyanakvó, mint aki nincs jóban önmagával.

Vasvári Vivien bevallotta, gyerekkora óta küzd kisebbségi komplexussal, ez iskoláskorából ered, fogszabályzója miatt nagyon sokat csúfolták. De otthon sem volt mindig jó példa előtte, előfordult a családjában megcsalás, ezért is bizalmatlanabb a férfiakkal. Azt is hozzátette, évről évre jobban kezeli a kényes helyzeteket, sokat komolyodott és érett, ami jót tett az önbizalmának is.

Sarka Kata dögös ruhában 

A Budapest Central European Fashion Weeken a legdivatosabb sztárok mutatták meg, milyen jól néznek ki.

Ezt is szeretjük