Horváth Éva a párja miatt plasztikáztatta nagyobbra a mellét - Már megbánta a beavatkozást
Horváth Éva már megbánta, hogy nagyobbra plasztikáztatta a mellét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 1998-ban megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyt, és Magyarországot képviselte a Miss World világversenyen. 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet-választást is. A gyönyörű arcú és alakú modellt sokan irigyelték és rengetegen dicsérték, ő mégis plasztikai sebész segítségével változtatott magán. 

A negyvenéves szépség Szulák Andrea Life TV-n futó Nyugi! Köztünk marad című műsorában vallott arról, hogy élete legnagyobb hibájának tartja, hogy annak idején implantátumot rakatott a mellébe. 

- Azóta bánom! Amúgy sem voltak kis melleim, szoptatás után meg aztán még nagyobbak lettek. Kicsit tartok tőle, hogy fogjuk kivarázsolni - mesélte. 

Horváth Éva azt mondta, szép mellei voltak, ő elégedett volt, egyfajta nyomás hatására döntött a mellplasztika mellet. 

horvath-eva
Fotó: Facebook/Horváth Éva

- A párom nagyon szerette volna, hogy nagyobb melleim legyenek, ezért akkor belementem. De már akkor is annyira rettegtem tőle, hogy fölálltam a műtőasztalról. Ennyire nem voltam biztos magamban már akkor sem. Mondtam: "Jó, oké, sziasztok, akkor megyek." A doki csak nézett. Ki merem mondani: életem legrosszabb döntése volt - osztotta meg a nézőkkel. 

Geronazzo Mária fiatalon nagyon csinos nő volt

Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 61 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt. Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük