Galambos Lajos ebben a betegségben szenved: elárulta, miért kapott halasztást

Galambos Lajos elárulta, mi az a gyógyíthatatlan betegség, ami miatt nem vonult be a börtönbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 15. óta sokan találgatják, Galambos Lajos miért nem vonult be a kecskeméti börtönbe.  

Ekkor kellett volna megkezdenie három év hat hónapos büntetését, amire áramlopásért ítélték 

Galambos Lajos betegsége

Ügyvédje a zenész egészségügyi állapotára hivatkozva már korábban halasztást kért, február 17-én pedig a trombitaművész a Tények Pluszban beszélt arról, hogy gyógyíthatatlan beteg, ezért nem vonult be a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, de erről két nappal korábban még nem beszélhetett. A ma megjelent Hot! magazinnak elárulta, milyen diagnózist kapott

- Tüdőtágulásom van, úgynevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak. Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan. 

galambos-lajos
Fotó: Profimedia

- Őszintén mondom, én örülnék a legjobban, ha bemehetnék a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy nem vagyok beteg. Inkább egészségesen szeretném letölteni a büntetésemet, mint betegen kint maradni.

Galambos Lajos három gyereke

Galambos Lajos és volt felesége, Boglárka 22 évig tartó házasságából három gyermek született. Szinte hihetetlen, de mindannyian nagykorúak már: Bogi 23, Lajos 21, István 20 esztendős. 

Ezt is szeretjük