Kiderült, hova tűnt Galambos Lajos: a börtönbe vonulás helyett itt kapták le

Galambos Lajost ma a kecskeméti börtön előtt újságírók, fotósok várták, ám nem jelent meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma kora reggel Galambos Lajossal voltak tele a hírek: információk szerint ma kell megkezdnie 3 év 6 hónapos büntetését, miután áramlopásért elítélték.

Hivatalos időpont nincs, de általában reggel 6 és 8 óra között szoktak bevonulni a büntetés megkezdésére, így a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet bejáratához erre az időpontra újságírók, fotósok, tévés stábok gyűltek össze, a mulatóssztárt azonban hiába várták Kecskeméten. 

Galambos Lajos nem ment a kecskeméti börtönbe

Galambos Lajos korábban azt nyilatkozta, hogy a törvényben rögzített kötelezettségének és az előírásnak megfelelően készül az előtte álló eseményekre, de olyan információk is napvilágot láttak, hogy ügyvédje a zenész egészségügyi állapotára hivatkozva halasztási kérelmet nyújtott be.

Galambos Lajos 2021 novemberében A Gucci-ház című film díszbemutatóján.
Galambos Lajos 2021 novemberében A Gucci-ház című film díszbemutatóján.
Fotó: Profimedia

Ma reggel óta sokan találgatják, hol lehet a 62 éves sztár. A Blikk olvasó-riportere a Vértesben fotózta le Galambos Lajost. 

- A Vértesben kirándultunk a feleségemmel, és az egyik parkolóban egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Egy hatalmas, fehér mikrobusz mögül hallottuk meg Galambos Lajcsi hangját, valakivel hangosan telefonált. (…) Miután befejezte a telefonálást, beült a járműbe, és sietve elhajtott. Lefotóztam, amit talán észre is vett, de nem szólt egy szót sem - mondta a férfi a lapnak, melynek munkatársai megpróbálták elérni a trombitaművészt is, de az nem vette fel a telefont, egy idő után ki is kapcsolta a készüléket.  

Galambos Lajos három gyereke

Galambos Lajos és volt felesége, Boglárka 22 évig tartó házasságából három gyermek született. Szinte hihetetlen, de mindannyian nagykorúak már: Bogi 23, Lajos 21, István 20 esztendős. Bogi gyakran elkíséri édesapját egy-egy talk-show-ba vagy filmpremierre. Vele ellentétben öccsei csak ritkán mutatják meg magukat a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük