Itt él Fekete Dávid: meglepődsz, a házi őrizetben milyen munkát végez

Fekete Dávid nyomkövetővel él a lakásban, azt csak külön engedéllyel hagyhatja el.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fekete Dávidot 2021 májusában letartóztatták, nagy kárt (az ügyészség szerint meghaladja a 322 millió forintot) okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt emeltek ellene vádat.  

14 hónap után, tavaly júniusban engedték ki, azóta egy nyomkövetővel él családi lakásukban, azt csak külön engedéllyel hagyhatja el. 

Fekete Dávid lakása

A Megasztár egykori énekese a Fókusznak az otthonában mesélt arról, hogyan viselte a börtönben töltött hónapokat, és arról is beszélt, milyen most az élete, mit dolgozik. 

fekete-david
Fotó: RTL/Fókusz

- Köszönöm is a lehetőséget két cégnek, ahol dolgozhatok marketing-osztályvezetőként heti négy napot home office-ban, egy napot pedig el tudok menni Dunaújvárosba, hogy fizikailag is jelen legyek. Ez kicsit megkönnyíti a helyzetet, lefoglal, és a sok érzésről és gondolatról, ami bennem kavarog, eltereli a figyelmet. 

Az RTL műsorában a nézők azt is láthatták, hol és hogyan él most Fekete Dávid. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük