Fekete Dávid a börtönben tudta meg, hogy egyik fia az intenzívre került

Fekete Dávid a börtönben volt, amikor elindult a válópere, és egyik fiát súlyos baleset érte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid több mint két év hallgatás után exkluzív interjúban beszélt arról a Fókusznak, hogyan élte meg a több mint egyéves börtönéletet. 

A Megasztár egykori énekesét jelenleg is 320 milliós csalással vádolja az ügyészség, 14 hónapos előzetes letartóztatása közben felesége elvált tőle.

Fekete Dávid a börtönről

2021-ben egy nyilvános bejelentésben tudatta, hogy másfél év házasság után elválik a feleségétől. Regina ezen nagyon meglepődött, majd üzengetni kezdtek egymásnak a médiában. 

fekete-david
Fotó: RTL/Fókusz

Az énekes ebben az időben vallotta be egy posztban, hogy rosszul kalkulált kölcsönökkel és befektetésekkel, amik százmilliós összegekre rúgnak. 2021 májusában letartóztatták, nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt emeltek ellene vádat.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Fekete Dávidot megviselte az előzetes börtönbüntetés, főleg az, amikor 60 napig teljesen egyedül volt. Sokat olvasott, elsősorban a Bibliát és teológiai könyveket. Azt mesélte, megérezte, hogy baj történt egyik ikergyermekével. 

- Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt.

fekete-david2
Fotó: RTL/Fókusz

14 hónap után, tavaly júniusban engedték ki, azóta egy nyomkövetővel él családi lakásukban. A híresztelésekkel ellentétben fiai nem fogadták idegenként. A hároméves Ádin és Máté a hétvégét általában nála töltik, de néha hétköznap időznek nála. Úgy érzi, a házasságát le tudta zárni, és most már készen áll egy új kapcsolatra. 

Magyar sztárok botrányai

Botrányokból 2022-ben sem volt hiány a hazai sztárvilágban: volt, aki a magánéletével került be a hírekbe, másoknak a szakmai életük került terítékre. Az egyik bombaként robbanó hír az volt, amikor kiderült, hogy Solti Ádám megcsalta feleségét, a félrelépésből pedig gyermeke is született. 

Ezt is szeretjük