A magyar színész bevallotta: megcsalta feleségét, gyereke is született szeretőjétől
2022-ben ezek a hazai sztárok keveredtek olyan botrányba, amiről hosszasan cikkeztek az újságok.

solti-adam-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Botrányokból 2022-ben sem volt hiány a hazai sztárvilágban: volt, aki a magánéletével került be a hírekbe, másoknak a szakmai életük került terítékre. 

Az is előfordult, hogy egy tévéműsorban szabadult el a pokol. 

Magyar sztárok botrányai 2022-ben

Az egyik bombaként robbanó hír az volt, amikor kiderült, hogy Solti Ádám megcsalta feleségét, a félrelépésből pedig gyermeke is született. A színész és a 16 évvel fiatalabb Berni 2014-ben ismerkedtek meg egymással, a sztár nyolc hónappal később már eljegyezte a lányt. 2019-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, azonban házasságukban voltak hullámvölgyeik, ő pedig saját szavaival élve „a leggyávább, legrosszabb dolgot választotta, félrelépett”. 

Szeretője egy rajongó volt, akivel még a 2010-es X-Faktorban ismerkedett meg, és évente néhány alkalommal összejártak. A nő 2020-ban közölte vele, hogy gyermeket vár. A sztárt teljesen letaglózta a hír, és kérte a nőt, vetesse el a magzatot. 2020 augusztusában született meg a kisfia, akit csak nagy titokban látogatott meg párszor, hogy felesége ne jöjjön rá az árulásra.

Solti Berni 2021-ben tudta meg, hogy férje megcsalta, és gyermeke is született a szeretőjétől. Ezt követően egy kis időre külön költöztek egymástól, de a feleség megbocsátott, és azóta kiegyensúlyozottabbnak tartják a kapcsolatukat is.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy kik azok a hazai sztárok, akik 2022-ben botrányba keveredtek.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük