Schobert Norbi és Rubint Réka háza kívül-belül: luxus minden mennyiségben
Schobert Norbi és Rubint Réka otthonából mesés panoráma nyílik. A többszintes családi házat ilyen pazar stílusban rendezték be.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mesés panoráma, hatalmas terület, dizájnerbútorok és üvegfalak - ezek jellemzik Schobert Norbi és Rubint Réka családi otthonát. Ritkaság, hogy a kamerák átléphetik a pazar ház bejárati ajtaját, hogy a nézők is megcsodálhassák, milyen luxusban élnek.

A Tények Pluszban mutatták meg az ingatlant kívül-belül. A műsorvezető, Marsi Anikó Rubint Rékával töltött egy egész napot, amely - mint a legtöbb családanya esetében - az otthona falai között kezdődött.

Schobert Norbi és Rubint Réka otthona

A Schobert família hétköznapokon fél öt és hat között ébred, hétvégén hétkor csörög az ébresztőjük. Még fel sem kel a nap, a házi edzőteremben már dübörög a zene, és zakatolnak a gépek. A stúdióra a minimalista berendezési stílus illik a leginkább, és a többi helyiséget is ez jellemzi. Letisztultság és harmónia uralkodik a szobákban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A barna különböző árnyalatai és a fekete szín köszön vissza a legtöbbször, a sötét árnyalatokhoz jól passzolnak a krómkiegészítők. Aki hozzájuk érkezik vendégségbe, az jobban teszi, ha nagyon odafigyel, amikor idegenvezetésben részesül, az épületben ugyanis könnyű eltévedni. Marsi Anikó is megjegyezte, amikor egy pillanatra egyedül maradt, könnyen lehet, hogy elkeveredik a hatalmas házban.

Képes összeállításunkban mutatjuk Schobert Norbi és Rubint Réka családi otthonát. Íme, itt élnek három gyermekükkel.

Ezt is szeretjük