Vastag Csaba először mutatta meg otthonát: ilyen impozáns helyen élnek párjával
Vastag Csaba és szerelme, Evelin lakásában a meghittség keveredik a luxussal.

vastag-csaba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a privát szféráról van szó, Vastag Csaba alaposan meggondolja, hol húzza meg a határt. Óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, így otthonába sem engedett be kamerákat eddig.

2021 májusában fedte fel, hogy új szerelem köszöntött be az életében, akkor címlapon mutatta meg párját, Evelint. Az első interjúban kiderült, nem vártak sokat az összeköltözéssel.

Vastag Csaba otthona

A Tények Pluszban mutatták meg először közös szerelmi fészküket. Impozáns helyen élnek. A lakás belső tereiben a meghittség és a luxus hangulata keveredik.

vastag-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

A praktikus lakáskiegészítők tökéletes összhangot alkotnak a dizájnerelemekkel. A konyhát és a nappalit mutatták meg a műsorban, a két helyiséget nem választották el egymástól. Amerikai megoldással egy nyitott térben találhatóak.

vastag-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

A konyhában a fekete és a fehér színek dominálnak. A sötét konyhapult remekül passzol a világos szekrényekhez és fiókokhoz. 

Gáspár Evelin lakása

Képes összeállításunkban te is körbenézhetsz Gáspár Evelin és párja budapesti lakásában.

Bár otthonuk alapterülete nem hivalkodóan nagy, a berendezése luxus a köbön: tervezői darabok díszítik a szobákat, dizájnercsillár lóg a mennyezetről, a konyhabútor pedig márványból készült.

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük