Gáspár Evelin otthona luxus a köbön: gyönyörű helyen élnek a párjával

Gáspár Evelin beengedte a kamerákat a szerelmi fészekbe. Lakásában fogadta a vendégeket a Hal a Tortán házigazdájaként.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin májusban mutatott egy kis részletet az Instagramon párjával közös szerelmi fészkükről. Budapesten vásároltak lakást maguknak, így kétlaki életet élnek, Attila szülővárosa, Nyíregyháza és a főváros között ingáznak.

A Hal a tortán című műsorban részletesebb képet kaptunk a szerelmespár otthonáról. Gáspár Evelin ugyanis ott várta a vendégeit, akiket egytől egyig lenyűgözött a környezet, amelybe érkeztek.

Gáspár Evelin lakása

Igaz, volt, aki meglepődött. Erdélyi Mónika megemlítette, azt gondolta, sokkal nagyobb méretű ingatlanban él Gáspár Győző nagyobbik lánya. Bár a lakás alapterülete nem hivalkodóan nagy, a berendezése luxus a köbön: tervezői darabok díszítik a szobákat, dizájnercsillár lóg a mennyezetről, a konyhabútor pedig márványból készült.

Képes összeállításunkban te is körbenézhetsz Gáspár Evelin és párja budapesti lakásában.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük