Ilyen gyönyörű Kiszel Tünde otthona: mintha egy mesevilágba csöppennénk
Kiszel Tünde a Hal a tortán című műsorban mutatta meg, milyen gyönyörű helyen él.

kiszel-tünde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hal a tortán új évadának első házigazdája nem más volt, mint Kiszel Tünde. A naptárdíva saját lakásában fogadta a vendégeit: G.w.M., Zalatnay Sarolta, Szuperák Barbara és Győrfi Pál érkeztek hozzá vacsorára.

Egyik híresség sem járt még Kiszel Tünde otthonában, így még nagyobb volt a meglepetés, amikor kiszálltak a kisbuszból. Leesett az álluk a gyönyörű környék láttán.

Kiszel Tünde otthona

Kiszel Tünde a belváros legszebb részén, a Duna-parton él. Lakásának ablakából lélegzetelállító panoráma nyílik a folyóra és a Gellért-hegyre. Ám nem csak a látkép meseszerű, ha átlépjük a bejárati ajtó küszöbét, olyan érzésünk támad, mintha kilépnénk a valóságból.

A rózsaszín konyha Barbie álomházára emlékeztet, míg a többi helyiség a régi korok hangulatát idézi. Fából készült bútorok állnak a nappaliban, régi kincsek sorakoznak az üvegvitrinekben, és ezernyi családi fotó díszíti a falakat. Zalatnay Sarolta sem hagyta szó nélkül ezt a pazar környezetet, nagyon tetszett neki vendéglátója otthona.

- Tündénél még nem voltam soha, annyit tudtam, hogy baromi jó helyen lakik. Csoda a kilátás, elképesztően exkluzív, drága kéró.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű helyen lakik Kiszel Tünde. Pazar panoráma nyílik pesti lakásából.

Cover-fotó: TV2 Séf/Hal a tortán

Ezt is szeretjük