Kefir felesége lebénult: Mariann először beszélt súlyos betegségéről
Kefir felesége, Mariann a 2020-as év elején egy gyógyszer miatt kapott részleges agyi trombózist.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kefir és felesége nem tagadják, kapcsolatuk eleje nem volt mentes a hullámvölgyektől, három év után szét is mentek egy rövid időre. 

Tíz esztendeje vannak együtt, a közösen töltött esztendők során pedig jócskán akadtak olyan időszakok, amelyek megerősítették őket abban, egymás mellett van a helyük.

Kefir feleségének betegsége

Mariann betegségét is ezek közé sorolják. A sztárfeleség még sosem beszélt arról, hogy egy váratlan, súlyos egészségügyi probléma miatt lebénult, és kórházba került. 

kefirék
Fotó: RTL/Nyerő Páros

AReggeliben férjével közösen idézték fel mindezt. Mariann orvosi kezelése egy héttel azelőtt ért véget, hogy 2020 márciusában kitört a koronavírus-járvány első hulláma.

- Három hónapig szednem kellett egy gyógyszert, aminek a mellékhatásaként részleges agyi trombózist kaptam. Ilyesmi százból egy esetben történik. Lebénultam, kórházba kerültem - emlékezett vissza Mariann.

A cikk az ajánló után folytatódik

A zenész ezek után gyakorlatilag beköltözött a kórházba, hogy 24 órában kedvese mellett lehessen. Mariann egy hónapot töltött kórházi ágyhoz kötve, Kefir végig vele volt ez idő alatt.

Az ezt követő pandémiás időszak is jót tett számukra. Ők nem az a fajta páros, akik megszenvedik az összezártságot, épp ellenkezőleg, igénylik a nonstop együttlétet. 

kefírék
Fotó: RTL/Reggeli

Ami Mariann egészségét illeti, amikor a gyerekvállalásról kérdezték korábban, már megemlítette, vannak problémái ezen a téren. Nem kívánt a belemenni a részletekbe, de leszögezte, emiatt várnak még azzal, hogy belevágjanak a babaprojektbe.

A sztárok plasztikai sebészének felesége

Dr. Krasznai Zsoltot szakmájából adódóan folyamatosan nők veszik körül, ám hiába a hölgykoszorú, az ő szíve csakis feleségéért, Dóráért dobog. A csinos, szőke hajú ügyvédnő is ismerős lehet a tévénézőknek, szintén gyakori vendég a TV2 stúdiójában.

Ezt is szeretjük