Rácz Gergő ritkán látott feleségével a vörös szőnyegen: Beával 9 éve alkot egy párt

Rácz Gergő és magyar énekesek ritkán látott felségükkel és párjukkal.

rácz-gergő-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rácz Gergőért a V.I.P. együttes tagjaként is sok lány és nő rajongott a ’90-es évek második felében, és szólóénekesként is imádja a közönség. A Dal 2020-as szériájának ő lett a győztese Orsovai Renivel a Mostantól című dallal.

A 46 éves sztár a zenei karrierje mellett a magánéletére is büszke lehet: feleségével egy tündéri kislány szülei. 

Rácz Gergő felesége a premieren

Rácz Gergő több együtt töltött év után, 2017 őszén jegyezte el, két hónappal később, az év decemberében pedig titokban feleségül is vette Beát, akivel egy fellépése előtt ismerkedett meg, és aki idővel a menedzsere is lett. A december 2018-ban is emlékezetes hónappá vált a számukra, ekkor született meg kislányuk, Lorina.

Csak ritkán mutatkoznak együtt sztárokat felvonultató eseményeken, de a Marvel-moziuniverzum 28. filmje, A Doctor Strange az őrület multiverzumában díszbemutatóján ők is megjelentek. 

Képes összeállításunkban olyan énekeseket mutatunk, akik csak ritkán mutatkoznak a feleségükkel, de egy-egy mozi premieren kivételt tettek. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük