Varga Viktor és gyönyörű, táncos párja: fülig szerelmes Liliánába
Varga Viktor a Reggeliben mesélte el, kapcsolatukat megerősítette, hogy egy hónapra Peruba utaztak kettesben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehet zöld az ég…! - a dal, amit a mai napig rengetegen fújnak kívülről. Bár Varga Viktor nevét a 2010-ben kiadott sláger előtt is sokan ismerték, ez hozta meg számára az igazi áttörést. 

Azóta rengeteg produkcióban láthattuk: nyomon követhettük a mindennapjait az Édes Élet című realityben, negyedik helyezett lett a Sztárban Sztár első évadában, 2021-ben pedig a Totemben mutatta meg rátermettségét.

Varga Viktor párja

Bár sok műsorba hívják, az utóbbi időben nagyon figyel arra, hogy magánéletét megóvja a rivaldafénytől. Több mint egy éve, hogy foglalt a szíve: egy gyönyörű táncosba szeretett bele, akivel az utóbbi időben még inkább elmélyült a kapcsolata. Liliánával egy hónapra Peruba utazott kettesben, a közös kaland teljesen összekovácsolta őket.

- Először azt gondoltam, magam miatt lesz ez az utazás, hogy én fejlődjek, de valójában a kapcsolatunk miatt volt. Eddig szerettem, mert szép volt, és csinos, de most rájöttem, olyan ereje és kitartása van, hogy abszolút tisztelem is - ecsetelte a Reggeli vendégeként. 

Amikor a műsorvezető, Peller Anna ezután megkérdezte, még szerelmesebb-e kedvesébe, azt válaszolta, hogy határozottan, sőt úgy érzi, Liliánával egymásnak lettek teremtve.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Liliána, és a szerelmespár utazásáról is mutatunk pár fotót.

Ezt is szeretjük