Galambos Lajos ezért nem vonult még börtönbe - Gyógyíthatatlan betegségéről vallott

Galambos Lajossal orvosszakértő közölte, hogy gyógyíthatatlan beteg, állapota pedig egész életére hatással van.

galambos-lajos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napokban rengeteg hír szólt Galambos Lajosról, ugyanis szerdán kellett volna megkezdenie három év hat hónapos büntetését, amire áramlopásért ítélték. Aznap fotósok és újságírók gyülekeztek a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet bejáratánál a hírességre várva, ő azonban nem jelent meg a helyszínen. 

Helyette a Blikk olvasóriportere a Vértesben kapta lencsevégre. Később exkluzív nyilatkozatot tett a lapnak, most pedig egy újabb nyilatkozatában azt is elárulta, miért nem vonult még börtönbe.

Galambos Lajos gyógyíthatatlan beteg

Február 15-én, szerdán elmondta a Blikknek, hogy betartja a rá vonatkozó jogi szabályokat, de besokallt, úgy érzi magát, mint egy űzött vad. Kapott hideget-meleget, ezért úgy döntött, harcát a bíróságon szeretné folytatni, nem pedig a nyilvánosság előtt. A hét közepén a Tények Pluszban azt mondta, inkább lenne börtönben, mint hogy egészségi problémával küzdjön, most pedig a Borsnak vallotta be: gyógyíthatatlan betegséggel küzd.

- Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam, és végignéztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék - mondta, és azt is hozzátette, miután hónapok óta nem érezte jól magát, orvosszakértőhöz fordult, ő közölte vele a diagnózist.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Orvosszakértő vizsgált meg, tőle hallottam a megsemmisítő diagnózist. Hogy pontosan mi a betegségem, azt nem szeretném elmondani. Annyit közölhetek ezzel kapcsolatban, hogy mindent befolyásol a hátralévő életemben. És még mielőtt bárki elkezdené, hogy persze, így akar meglógni a börtön elől, közlöm, hogy sokkal szívesebben bevonultam volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok. A büntetés ideje körülbelül egy év. A betegségem pedig addig szól, amíg utolsót nem lélegzem. És, hogy őszinte legyek, nagyon szeretnék még sokáig levegőhöz jutni - árulta el a Borsnak.

A zenész betegsége miatt halasztást kapott, de a Bors információi szerint a Törvényszék egy másik szakértőt rendel majd ki, aki szintén meg fogja vizsgálni. 

Galambos Lajos három gyereke

Galambos Lajos és volt felesége, Boglárka 22 évig tartó házasságából három gyermek született. Szinte hihetetlen, de mindannyian nagykorúak már: Bogi 23, Lajos 21, István 20 esztendős. Bogi gyakran elkíséri édesapját egy-egy talk-show-ba vagy filmpremierre. Vele ellentétben öccsei csak ritkán mutatják meg magukat a nyilvánosság előtt.

Képek: Profimedia.

Ezt is szeretjük