Dobos Evelin színésznő és az RTL főrendezője először mutatkoztak szerelmespárként

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd a Mellékhatás második évadának sajtóvetítésén együtt álltak a kamerák elé.

dobos-evelin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobos Evelin, a Keresztanyu és A Séf meg a többiek gyönyörű színésznője először január végén beszélt arról, hogy egy párt alkot Kovács Dániel Richárddal, az RTL főrendezőjével. 

Az utóbbi az Éjjel-Nappal Budapest után olyan sorozatokat készített, mint a Válótársak, A Tanár, az Apatigris, A Király és a Mellékhatás.  

Dobos Evelin párja

A férfi öt évig Nádai Anikóval alkotott egy párt, egy kisfiuk is született 2015 nyarán. Dobos Evelinre tavaly a közösségi oldalán írt rá, beszélgettek, egy hónap múlva találkoztak, majd felgyorsultak az események, összeköltöztek

dobos-evelin-kovacs-daniel-richard1
Fotó: RTL

A Mellékhatás második évadának sajtóvetítésén először jelentek meg szerelmespárként, a fotósfalhoz is odaálltak. 

Az első évadot 2020 áprilisában sugározta az RTL, a másodikat 2021 nyarától decemberig forgatták, de 2022-ben is tartottak néhány pótforgatást.

dobos-evelin-kovacs-daniel-richard2
Fotó: RTL

A nézők végre láthatják az eredményt: az összesen 11 új részt kizárólag a streamingszolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként, de az első epizódot április 8-án az RTL csatornán is leadják. 

Nézd meg Borbély Alexandrát a Mellékhatás sajtóvetítésén!

Képes összeállításunkban megnézheted a Mellékhatás második évadának szereplőit, hogyan álltak a fotósfalhoz a sajtóvetítés után. 

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük