Borbély Alexandra ilyen dögösen állt a fotósok elé: 5 hónappal a szülés után bomba formában van

Borbély Alexandra a Mellékhatás második évadának sajtóvetítésén jelent meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra öt hónappal ikerlányai születése után kirobbanó formában állt a fotósok elé a Mellékhatás második évadának sajtóvetítésén az Etele Cinemában. 

Az első évadot 2020 áprilisában sugározta az RTL, a másodikat 2021 nyarától decemberig forgatták, de 2022-ben is tartottak néhány pótforgatást. A nézők végre láthatják az eredményt: az összesen 11 új részt kizárólag a streamingszolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként, de az első epizódot április 8-án az RTL csatornán is leadják. 

Borbély Alexandra a szülés után

Az első évad drámai befejezése óta hat hónap telt el. Széphelyi Zoltánt (Adorjáni Bálint) szörnyű bűntudat emészti, elvonultan él. Titkon abban bízik, hogy a házassága Bertával (Borbély Alexandra) még megmenthető. Móni (Barta Ágnes) rettegni kezd, miután megtudja, hogy Ateszt (Molnár Áron) látták Ózdon. A lány barátnőjével, Annával (Sztarenki Dóra) felkeresi Széphelyi doktort, hogy kiderítsék: mi történt azon a bizonyos éjszakán.

Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt) és felesége, Kata (Tenki Réka) boldogan várják gyermekük érkezését. Nem is sejtik, hogy egy mindenre elszánt oknyomozó újságíró (Balsai Móni) érdeklődését felkeltette Kata szívszorító története, és meggyőzte főszerkesztőjét (Scherer Péter), hogy járjanak utána az igazságnak. Mindeközben egy rutinos, ám kiégett nyomozó (Anger Zsolt) és újonc kollégája (Kovács Tamás) emberi ujjat talál egy építkezésen. Nyomozni kezdenek, mert „Ahol egy ujj van, ott van valahol másik kilenc is!”

Képes összeállításunkban megnézheted a Mellékhatás második évadának szereplőit, hogyan álltak a fotósfalhoz a sajtóvetítés után. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Nézd meg Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthonát is!

Az otthonuk egy bel-budai társasház első emeletén található, az épületet nagy kert veszi körbe. Csendes környéket választottak maguknak, ahonnan életük fontos színterei csak egy karnyújtásnyira vannak.

Íme Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthona: budai lakásuk magazinba illik

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lakásának berendezése egyből elárulja, egy művészpár otthonában járunk.

Elolvasom
Ezt is szeretjük