Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya kisbabáikkal a karjukban: elolvadunk a közös képüktől
Borbély Alexandra és Csuja Fanni közös képen mutatták meg gyermekeiket. Mindketten 2022 őszén szültek.

borbély-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya, Csuja Fanni 17 éve közeli barátnők. Megadatott nekik, hogy egyszerre voltak kismamák, és mindketten 2022 őszén szültek. Gyermekeikkel imádni való közös babafotót posztoltak.

Két hónap különbséggel lettek várandósok, de mivel Borbély Alexandra ikrei a vártnál korábban, október közepén érkeztek, így a barátnők csaknem egyszerre hozták világra csemetéiket.

Borbély Alexandra és Csuja Fanni babafotója

Augusztusban még gömbölyödő babapocakkal készítettek közös szelfit egy tükör előtt, most ugyanott, immár kisbabáikkal a karjukban fotózkodtak. Borbély Alexandra csak annyit fűzött hozzá a poszthoz: "Különbség kereső játék indul!"

Csuja Fanninak és férjének, Telekes Péternek Zsiga a negyedik gyermeke. Két fiuk és egy lányuk született, Marci, Matyi és Anna 13, kilenc-, illetve hétévesek. Borbély Alexandrának és Nagy Ervinnek Elza és Franciska első közös gyermekei. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kicsik nőnek, mint a gomba. Apukájuk a Best magazinnak számolt be arról, hogy nincs könnyű dolguk lányaikkal.

- Sokkal nehezebb, mint gondoltam! Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni. 0-24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk.

Arról is mesélt a lapnak, hogy Borbély Alexandra milyen könnyedén veszi az esetleges akadályokat. Végtelenül kiegyensúlyozott anyuka, aki egy pillanatig sem fél, hogy a babázás miatt bármiről is lemaradna.

Csuja Imre négy unokája egy fotón

Csuja Imre nagypapaként: színésznő lánya négy unokával ajándékozta meg. Csuja Fanni és Telekes Péter színész fél év ismeretség után vállaltak először gyermeket. Íme a négy gyerkőc egy képen.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük