Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya babapocakkal: imádni való közös képet csináltak

Borbély Alexandra és Csuja Fanni 17 éve barátnők. Majdnem egyszerre lettek várandósak.

borbély-alexandra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra és Csuja Fanni közös babapocakos képet készítettek. A 35 éves színésznő és Csuja Imre lánya régóta jó barátnők, most úgy hozta az élet, hogy egyszerre várandósak, ezt pedig egy imádni való közös fotón örökítették meg.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin sokakat megleptek június közepén, a közösségi médiában jelentették be, hogy ikreket várnak. Csuja Fanni terhességét a férje árulta el, Telekes Péter a Hot! magazin interjújában mondta el, hogy bővül a családjuk.

Borbély Alexandra és Csuja Fanni babapocakkal

A két barátnő két hónap különbséggel hozza világra gyermekeiket. Csuja Fanni szül előbb, három gyermeke, Marci, Matyi és Anna ősz közepén kapnak kis testvért. Borbély Alexandra és Nagy Ervin decemberre várják ikerlányaikat.

"Drága testvéremmel, Csuja Fannival. Nagyon régi ez a barátság, még a Nemzeti Színházban voltunk stúdiósok 17 éve, befogadtak a családjával, náluk laktam egy évig! Fanni a 4. babáját várja, és nekem is sikerült becsatlakozom, időben 2 hónappal jár előttem, centiben eggyel" - olvasható a bejegyzésben.

A rajongók imádták a két kismamát együtt, nem győzték dicsérni, mennyire sugárzó látványt nyújtanak. Többen azt is megjegyezték, milyen jó ennyire mély barátságokról hallani.

Bata Éva és Bereczki Zoltán lánya

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislányukat óvják a nagy nyilvánosságtól, az arcát sem mutatták meg, azt viszont láthatjuk, az egyéves baba milyen nagy már: a színésznő az anyatejes táplálás világnapja és a szoptatás világhete alkalmából kiposztolt egy anya-lánya fotót. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Mellékhatás

Ezt is szeretjük