Rúzsa Magdi hármas ikrei nagyot nőttek: ilyen édesen játszanak együtt a friss fotón

Rúzsa Magdi gyerkőcei, Keve, Lujza és Zalán már kilenc hónaposak. Ilyen nagyok már az új képen.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi ikreiről egész alakos fotót utoljára nyáron láthattunk: akkor azt mutatta meg, a féléves gyerkőcök milyen édesen heverésztek a játszószőnyegen.

A helyszín nem változott Keve, Lujza és Zalán friss képén, viszont ha a két felvételt egymás mellé tesszük, egyből szembetűnő lesz, milyen nagyot nőttek a gyerekek.

Rúzsa Magdi ikreinek fotója

Meg kell zabálni őket: mindhárman cuki, az ősz színeihez illő kezeslábast viselnek, egyikőjükén Micimackó rajzolt alakja díszeleg, másikuk a játék hevében elhagyta az egyik zokniját.

Az is jól látszik, hogy egyre ügyesebbek a babák. Az énekesnő február elsején adott életet nekik, ami azt jelenti, hogy november elsején már tíz hónaposak lesznek. A posztban megfigyelhető, hogy már fel is tudják nyomni magukat a földről.

A büszke anyuka elárulta, gyermekei egyre jobban szeretnek játszani. Imádják a tanulós figurákat, de a csörgős zacskót vagy zoknit, vagy a friss ruhás kosárban való utazgatást nem lehet túlszárnyalni náluk semmivel.

Radics Gigi kislánya

Radics Gigi ritkán látott kislányával közös fotót posztolt az Instagram-oldalán: bár Bella Szófia arcát egy szívecskével kitakarta, a rajongók így is örültek, hogy láthattak valamennyit az énekesnő gyermekéből.

Radics Gigi copfos kislányával közös fotón: Bella már kétéves lesz az ősszel

Radics Gigi egy anya-lánya fotót posztolt a közösségi oldalára gyermekével, Bella Szófiával.

Elolvasom
Ezt is szeretjük