Tóth Gabi kislánya imádni való göndör fürtjeivel: Marika apukájával gyurmatortát készített friss fotóján

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányát megihlette, amit a Séfek séfében látott, így ő is "sütni" akart.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya 2022 decemberében ünnepli harmadik születésnapját. A házaspár megegyezett, nem mutogatják Hannaróza Marika arcát a közösségi médiában, ha ritkán felötlenek róla egy-egy képet, mindig hátulról láthatjuk.

Most is ebből a beállításból kapták le, de ez mit sem von le a fotó cukiságából: a göndör fürtös csemete imádni valóan játszott édesapjával.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Krausz Gábor a Séfek séfe negyedik évadában látható a TV2-n, az adásokat kislánya is nézi, akit az egyik tortás feladat annyira megihletett, hogy úgy döntött, ő is "sütni” fog egyet. Igaz, nem piskótából, hanem gyurmából.

Apukája a bejegyzésben viccesen egy becenevet is adott neki hashtag formájában, azt írta: #gyurmari.

A kommentelőket levette a lábáról az a pár pillanat, amit az apa-lánya játék során rögzített a kamera. Nem győztek betelni Marikával.

"Ügyes, mint az apukája! Aranyosak"

"Azok a göndör tincsek Marikának"

"Csodálatos percek" - olvasható a hozzászólások között.

Radics Gigi kislánya

Radics Gigi ritkán látott kislányával közös fotót posztolt az Instagram-oldalán: bár Bella Szófia arcát egy szívecskével kitakarta, a rajongók így is örültek, hogy láthattak valamennyit az énekesnő gyermekéből.

Radics Gigi copfos kislányával közös fotón: Bella már kétéves lesz az ősszel

Radics Gigi egy anya-lánya fotót posztolt a közösségi oldalára gyermekével, Bella Szófiával.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük