Rúzsa Magdi falatozó ikreitől elolvadunk: röpködnek az ételek az etetőszékben

Rúzsa Magdi megmutatta, gyermekei milyen édesen esznek az etetőszékben. Nagyokat nevetnek rajtuk a férjével.

Rúzsa Magdi ikrei etetés közben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi megmutatta, ikrei milyen cukik etetés közben. Az énekesnő február elsején adott életet Kevének, Lujzának és Zalánnak, akik hat hónaposan már nem csak anyatejet kapnak.

A szülői lét mindennap új kihívásokat és feladatokat rejt magában, egy első gyermekes anyukának mindent ki kell tapasztalnia. Az etetés is ide tartozik, bár nem mindig egyszerű, az énekesnő számára a nap legvidámabb perceit jelenti, mikor falatoznak a csemetéi.

Rúzsa Magdi ikrei etetés közben

Meg is mutatta, hogy zajlik náluk egy étkezés. A három tündéri babafotó mellett pedig őszintén leírta, a bébiétel nem mindig a lurkók szájában landol, de ezt ő egy pillanatig sem bánja.

"Imádom ezeket a perceket. Lehet, hogy fáradtabb vagyok, mint valaha, de három csodával lettünk gazdagabbak! Szétröhögjük magunkat, miközben röpködnek az ételek vagy az arcunkban landol a kanál tartalma" - mesélte viccesen az Instagramon.

A büszke édesanya legutóbb augusztus 4-én posztolt a csemetéiről, akkor azt mutatta meg, milyen menő Tankcsapda-feliratos rugdalózókat kaptak.

Júliusban is láthatták a piciket a követői, akkor azon olvadt el mindenki, ahogy hármasban hason fekve heverésztek a játszószőnyegen.

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulójukról. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla.

Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje: Vilmossal 11 éve alkotnak egy párt

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos 11 éve vannak együtt, 2017 nyarán házasodtak össze, idén februárban váltak szülőkké.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Vasvári Tamás

Ezt is szeretjük