Rúzsa Magdi falatozó ikreitől elolvadunk: röpködnek az ételek az etetőszékben
Rúzsa Magdi megmutatta, gyermekei milyen édesen esznek az etetőszékben. Nagyokat nevetnek rajtuk a férjével.

rúzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi megmutatta, ikrei milyen cukik etetés közben. Az énekesnő február elsején adott életet Kevének, Lujzának és Zalánnak, akik hat hónaposan már nem csak anyatejet kapnak.

A szülői lét mindennap új kihívásokat és feladatokat rejt magában, egy első gyermekes anyukának mindent ki kell tapasztalnia. Az etetés is ide tartozik, bár nem mindig egyszerű, az énekesnő számára a nap legvidámabb perceit jelenti, mikor falatoznak a csemetéi.

Rúzsa Magdi ikrei etetés közben

Meg is mutatta, hogy zajlik náluk egy étkezés. A három tündéri babafotó mellett pedig őszintén leírta, a bébiétel nem mindig a lurkók szájában landol, de ezt ő egy pillanatig sem bánja.

"Imádom ezeket a perceket. Lehet, hogy fáradtabb vagyok, mint valaha, de három csodával lettünk gazdagabbak! Szétröhögjük magunkat, miközben röpködnek az ételek vagy az arcunkban landol a kanál tartalma" - mesélte viccesen az Instagramon.

A büszke édesanya legutóbb augusztus 4-én posztolt a csemetéiről, akkor azt mutatta meg, milyen menő Tankcsapda-feliratos rugdalózókat kaptak.

Júliusban is láthatták a piciket a követői, akkor azon olvadt el mindenki, ahogy hármasban hason fekve heverésztek a játszószőnyegen.

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulójukról. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI/Vasvári Tamás

Ezt is szeretjük