Erős Antónia ikreivel: a 12 éves Szonja és Matyi az X-Faktor élő show-jába látogattak el a híradóssal

Az RTL Híradó műsorvezetője, Erős Antónia idén is elvitte gyermekeit az X-Faktorba, akik hatalmas rajongói a tehetségkutatónak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antónia ikrei július végén ünnepelték a 12. születésnapjukat. Az RTL Klub híradósa Szonja és Matyi születése óta nagyon figyel arra, hogy a magánéletébe mennyire enged betekintést, így a gyerekeit csak nagyon ritkán mutatja meg a nagy nyilvánosság előtt. 

A két kamasz az X-Faktor nagy rajongója, így édesanyja elvitte őket az első élő show közönségének soriba, és a Fókusznak mesélt a helyszínen arról, mennyire szeretik a csatorna tehetségkutatóját. 

Erős Antónia gyerekei az X-Faktor rajongói

- Amióta létezik ez a műsor, folyamatosan szurkolunk valakinek, figyeljük, mi történik. A gyerekek imádják a zenét, az új arcokat, nagyon kritikusak, és jól érzik, ki az, akiből majd aztán lehet valami. Nyilván jól ismerik az új trendeket is, és amire én azt mondom, „Hú, ez mi volt?”, arra ők azt mondják: „Mama, ez most a legmenőbb az egész világon!”

eros-antonia-gyerekei
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Azt gondolom, az X-Faktor az egyik legnagyobb produkciója az RTL-nek, és behúzza az embert. Érdemes egyszer kipróbálni belülről. Az élő show-ban szembesültem azzal, mekkora hangok szerepelnek benne idén is, mert élőben hallgatni valakit más, mint felvételről. Itt sokkal jobban kijön az, ha valakiben tényleg benne van az a bizonyos X. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Erős Antónia 1998 óta vezeti az RTL Klub Híradóját Szellő Istvánnal. Bár az X-Faktor show-műsor, abban szerinte hasonlít a híradó műfajára, hogy mindkettőben nagy fegyelem kell, hogy uralkodjon. 

eros-antonia-fia
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- A show-műsorok világa teljesen más, mint a mindennapi híradó, ezért ezekbe belecsöppenni mindig felpörgeti az embert, és teljesen mindegy, milyen műsorban dolgozik egyébként. Nagyon más, mint a napi híradózás, amiben hasonló, hogy itt is katonai fegyelemnek kell lenni, különben szétesik a show. 

Az 51 éves sztár 2019-ben is posztolt egy fotót gyerekeivel, amint éppen az X-Faktor harmadik élő show-jába tartottak.

Ugyanezen év nyarán a Szigeten is jártak:  Szonjának sikerült egy mosolygós, emlékezetes közös képet készítenie Ed Sheerannel, Matyi pedig a VOLT Fesztiválon gyűjtött be egy világsztárral készített fotót, Slash mellett áll a képen.

Erős Antónia és lánya egyforma ruhában

Erős Antónia a lányával és a család olasz agarával lépett a vörös szőnyegre az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén június közepén. Az RTL Klub híradósa és 12 éves gyereke össze is öltöztek: ugyanolyan pólót, szoknyát és cipőt húztak. 

Erős Antónia és lánya összeöltöztek: egyforma ruhában léptek a vörös szőnyegre a hétvégén

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük